Despre noi

E fun să fii parinte

Dacă ai ajuns în această pagină, e clar că vrei să afli mai multe despre UrbanKID. Userul nostru, stăpânul nostru! Mai jos, câteva lucruri în plus despre noi:

Pe scurt

UrbanKid.ro este un blog colectiv visat/gândit/pornit de câţiva oameni care îndrăgesc foarte tare copiii pentru ceilalţi oameni care îi iubesc la fel de mult. Ne propunem să adunăm aici toate experienţele noastre şi să va recomandăm locuri de joacă, parcuri, localuri, activităţi, evenimente, vacanţe, jocuri pe care noi le-am încercat. Şi voi puteţi face parte din echipa noastră, dacă aveţi experienţe pe care doriţi să le împărtăşiţi!

Scriem pentru părinţii care cred cu încăpăţânare că viaţă lor socială nu a luat sfârşit o data cu venirea pe lume a copilului ci dimpotrivă, vor să îşi integreze activităţile pe care le desfăşoară împreună cu copilul în programul lor obişnuit.

Mai pe larg

UrbanKid.ro a pornit din dorința de a grupa undeva toate acele locuri, evenimente, activități child-friendly astfel încât venirea unui copil pe lume să nu afecteze viața socială a unui cuplu, ba dimpotrivă să o diversifice. Pe parcurs UrbanKID a devenit și o resursă de noutați din parenting și un blog de parenting pozitiv – un soi de află ce poți încerca acum cu copilul tau, acum la vârsta potrivită – nu după ce aceasta a trecut. Totodata ne asumăm și misiunea de a promova creșterea, educația, alimentația armonioasă și sănătoasă, attachment parenting, natural parenting.

Ca părinte ai datoria să fii informat. Nu întotdeauna a aplica lucruri din experiența părințiior tăi este potrivit, având în vedere că pur și simplu erau alte vremuri. Proiectul se adresează tuturor părinților care vor să fie la curent cu toate acele lucruri benefice copiilor și familiilor lor.

Echipa UrbanKid.ro

UrbanKid.ro este un proiect imaginat și manifestat de Mihai Dragomirescu, şi de Uncle M prin Septembrie 2009.
Din 24 Octombrie 2010 am primit-o cu mare drag în echipa noastră pe mult prea simpatica Roxana Jilaveanu. La 10005000 de articole ne gândim daca sa îi dăm câteva zile de vacanță! 🙂
Mămica din spatele Urbankid.ro este Dana – working & dreaming la tot felul de proiecte interesante. Pe lângă asta (și înainte de toate) este mama Ioanei și poartă cu drag încă o burtică cu un bebeluș în ea.
Au mai scris: Crina Ivan, Dana Roteanu, Otilia Preda, Milona-Alice, Anna Eftimie, Wow mamica- Laura Câmpean, Andrada Crânguș, Elena Ungureanu și alți oameni frumoși care ne-au trecut pragul. Prima autoare UrbanKid.ro a fost Vivi Floricică, mămică de Mario Victor Floricică :).

Voi despre noi – citește ce au spus părinții care ne citesc despre noi.

2x Premiul I – Webstock 2011 & 2012

Cele mai bune bloguri pentru profesori și părinți din RomâniaCele mai bune bloguri pentru profesori și părinți din România

Cele mai bune bloguri pentru profesori și părinți din România

Licenţă conţinut UrbanKid.ro

Creative Commons License Toate articolele (texte, imagini şi video – atunci cand nu sunt precizate alte surse) de pe UrbanKid.ro, scrise de autorii UrbanKid.ro sunt sub licenţă Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Romania.
Ultima actualizare: 14 Octombrie 2013 | 01:08