ochelari soare ki et la

Am așteptat soarele cu cel mai mare dor și ce-a mai mare dorință. Când s-a arătat cu adevărat nu știam cum să plecăm mai repede de acasă, să-l prindem bine de tot și să ne lăsăm încălziți de el. Soarele este bun și avem nevoie de el așa cum și copiii noștri au nevoie. Și dacă există pălării cu boruri largi sau creme de protecție pentru piele, există și ochelari de soare, chiar și pentru copii, ochelari concepuți special pentru ochii lor sensibili. Și se pare că nu este o joacă și nu sunt doar studii…

Știați că?

– Până la vârsta de 12 ani, ochiul nu este complet format și este incapabil să filtreze radiațiile UV?
– Până la vârsta de 1 an, 90% dintre radiațiile UVA și peste 50% dintre radiațiile UVB nu pot fi filtrate și ajung la retină?
– Putem reduce riscul de afecțiuni ale retinei cu 40% oferind copiilor mai mici de un an protecție adecvată?
– Mai mult de 90% dintre radiațiile UV trec prin nori, așa că protecția este necesară și atunci când este înnorat?

ochelari soare ki et la

Ochelarii de soare pentru copii Ki ET LA

De ce ne plac atât de mult ochelarii de soare pentru copii Ki ET LA și de ce ne-am gândit să vă spunem despre ei:
– oferă protecție maximă UV 100% (UVA și UVB) categoria 4, se pare cea mai ridicată, inclusiv protecție pentru spectrul razelor albastre.
– sunt concepuți pentru ochii sensibili ai copiilor și pentru fizionomia lor care se schimbă foarte mult și foarte repede până la vârsta de 4 ani.
– sunt foarte flexibili, nu se sparg și nu se zgârie. DA! Ați citit bine. Sunt confecționați dintr-un material hipo-alergenic, ramele sunt ușoare, flexibile și pot fi răsucite și întoarse pe toate părțile. Pot fi chiar roase și rezistă și la căzături. Practic, sunt indestructibili.
– lentilele oferă protecție adecvată la plajă sau la ski.
– pot fi purtați pe ambele părți: în primele luni, pentru năsucurile mai mici se potrivesc cei cu decupaje mai mici, iar apoi, cand copilul crește se pot intoarce și se potrivesc perfect. Filmulețul acesta s-ar putea să vă lămurească mai bine.

Mai multe detalii despre cât de minunați sunt acești ochelari de soare puteți găsi pe hiphip.ro

O pereche de ochelari de soare pentru copilul tău – Concurs

Începând de acum și până vineri –  4 aprilie (ora 24.00) lasați-ne un comentariu aici și împărtășiți cu noi ce planuri de vacanță v-ați făcut sau intenționați să vă faceți, împreună cu cei mici. Plecați la mare, la munte sau prin alte părți ale lumii?
De asemenea, musai să ne spuneți și ce vârstă are copilul vostru pentru a primi (în cazul în care sorții decid asta) perechea de ochelari potrivită. Puteți găsi aici cele 4 modele și mărimi disponibile.
Cu drag vă încurajăm să vizitați și pagina de Facebook Hiphip.ro (și chiar să lăsați un Like, dacă vă place). La ei veți găsi multe lucruri interesante!

 

ochelari soare ki et la

Câștigătorul perechei de ochelari de soare Ki ET LA

Mulțumim pentru comentariile voastre și pentru faptul că ați împărtășit cu noi planurile voastre de vacanță. Dar mai ales pentru că apreciați ochelarii de soare pentru copii Ki ET LA.

Câștigătorul perechii de ochelari de soare oferită de hiphip.ro este un băiețel de 3 ani. Mulțumim Cristina Dragomirescu pentru participare și vacanță plăcută la mare! Fii atentă la email, îți vom trimite un mesaj despre cum poți intra în posesia lor.