[dt_highlight color=”yellow”]UPDATE: Acest articol este unul dintre cele mai citite 10 articole de pe UrbanKid.ro din 2013. Vezi TOP aici.[/dt_highlight] restaurante pentru copii
Să vă spun ideea mea măreață: să fac un restaurant pentru copii. Meniul ar conține supă de morcovi, griș cu lapte, piure de măr și mango și alte bunătăți asemenea. Totul ar fi adaptat mărimii publicului țintă, iar părinții s-ar simți exact ca Gulliver. Dar cum restaurantul meu nu e gata încă, o să vorbesc despre barurile din București unde copiii au fost primiți cu brațele deschise.
5. City Grill: Ehe, răsfăț cu meniu special pentru copii și scaune de masă pentru pruncii prea mândri să mai stea în brațe. Există loc pentru nefumători, însă totul arată prea sobru ca să fie o bucurie vizuală pentru “șeful” familiei.
4. Clubul Țăranului Român: Aer curat, spațiu berechet de alergat (după copiii cu prea multă energie), scaune de masă pentru cei mici și chelneri prietenoși. Mâncare bună pentru părinți, păcat că nu există meniu și pentru însoțitorii lor mai mici.
3. La Piazzetta: Cum sună loc de joacă pentru copii? E într-un restaurant, da. Adică tu stai, mănâci, discuți și în timpul ăsta îl supraveghezi pe cel mic care se zbenguie când pe tobogan, când pe tricicletă.
2. Casa Satya: Oamenii trebuie să fie zen de mici, iar Satya știe asta și ne primește cu mic, cu mare. Au mâncare foarte sănătoasă și fac reduceri pentru viitorii și actualii părinți. E un loc chiar foarte confortabil în care poți să te relaxezi și să stai cu piciul la o vorbă. Mă rog, tu la mai multe vorbe de domolire, el la alergat printre mese. Ceea ce culmea, nu va supara pe nimeni de aici.
1. And the winner is… Verde Cafe! Ta-ram! Terasa e tare frumoasă, cu verdeață, copăcei și hamace numai bune pentru distrat copii. Dacă cel mic se supară și plânge, în loc să te chinui să-l plimbi 10 alei și să te strâmbi mai ceva ca Jim Carey ca să-l faci să râdă, vă dați frumos în leagăn și gata. Sau îi distragi atenția cu cele 3 mascote (aka pisoi). Iar cei de aici sunt atât de “kids friendly”, vorba unei cititoare, mai că-ti vine să crezi că ești în vizită la rude. În plus, mai organizează și evenimente pentru mămici și am auzit noi că ar face serviciu de babysitting când sunt concerte. Îl așteptăm cu sufletul la gură!
Sursă foto: joanna8555 / Flickr
[dt_highlight color=”yellow”]UPDATE: Acest articol este unul dintre cele mai citite 10 articole de pe UrbanKid.ro din 2013. Vezi TOP aici.[/dt_highlight]