Laura Maria

Laura Maria

“Copiii voştri nu sunt copiii voştri. Ei sunt fiii şi fiicele năzuinţei Vieţii spre ea însăşi. Ei vin prin voi, dar nu de la voi. Şi deşi ei sunt cu voi, ei nu vă aparţin”

Kahlil Gibran, Despre Copii

Sunt mama din nou

…si iata-ma mama din nou, adica mama de bebelus mic, adica mama care reincepe calatoria maternitatii de la zero.

Care e cantecul inimii tale de mama? – by Wow, Mamica!

Mamelor care sunteti doar mame, si mamelor de la birou si de la fabrica si din piata, mamelor de pe oriunde ati fi si in orice fel va simtiti ca sunteti CINEVA in viata asta… intrebati-va INIMA care este cantecul inimii voastre. Unde va mana cantecul asta si cum?

Iubirea fata de noi insine

“Nu putem da ceea ce nu avem. Si tot ceea ce dam, ne dam noua insine. Hai sa aflam ca avem in noi atata iubire, cat sa ne dam noua insine iubire.”

Sa ne dam la o parte din drum

Avem noi, astia mari, obiceiul asta tare prost. Sa ne dam cu parerea despre alegerile copiilor nostri. Sa le spunem noi cum sa se joace, ce sa manance, cand sa doarma, …

Dreptul copilului de a spune NU

«Copilul meu nu imparte cu ceilalti copii, nu e generos, nu o sa se mai joace nimeni cu el, nu se poate sa creasca asa, cu ce am gresit, ce am de facut sa repar situatia, ce am facut, o, Doamne, ce am facut de am un copil egoist?» 🙂

Primii doi ani din viata copilului

Si ce inseamna 2 ani dintr-o viata de om? Ce inseamna sa dai deoparte tot restul pentru primii 2 ani din viata copilului tau, stiind ca o sa ai apoi o viata intreaga de trait cu un copil fericit si sanatos emotional?