LEGO este una dinte acele jucării de poveste care leagă generații de părinți și copii. Asamblând seturi LEGO împreună cu copilul tău îi oferi șansa de a petrece mai mult timp cu tine printr-o activitate care îl capitvează și îi acaprează toată atenția. Într-o lume în care timpul copiiilor se împarte între școală și tablete/telefoane/televizor – timpul petrecut cu LEGO este incredibil de benefic.” –UrbanKid.ro

Copilul tău este pasionat de LEGO®? AFLĂ cum poate câștiga o excursie la LEGOLAND® Germania

Toți membrii echipelor câștigătoare vor fi premiați de către organizatori și parteneri, iar Marele Premiu va consta într-o excursie de 5 zile la LEGOLAND®  Germania pentru întreaga echipă.

read more

Can't go wrong with LEGO 🙂

Mini-review LEGO StarWars Skyhooper. Pentru fanii LEGO și mai ales pentru fanii StarWars.

read more
Volkswagen T1 Camper Van

Volkswagen T1 Camper Van

Un super set LEGO – un Volkswagen Camper Van – pentru povești cu vară, ochelari de soare, plajă, surfing și călătorii.

read more
Cel mai LEGO cont de Instagram

Cel mai LEGO cont de Instagram

Îmi aduc aminte că primul meu LEGO a fost o corabie de pirați senzațională pe care am primit-o cadou de la familia la care am stat în Franța printr-un program de tip student exchange în 1990, chiar după revoluție. Și mă bucur maxim că fiimea Ioana are acum vârsta...

read more
Reduceri mari la jucării mici: LEGO

Reduceri mari la jucării mici: LEGO

Ce e atât de fain la LEGO? Faptul că o singură jucărie se transformă dintr-o dată în o mulțime de alte jucării. Despre ce vă povestim astăzi? Sunt reduceri mari la seturile LEGO.

read more
Tradiții în piese de lego

Tradiții în piese de lego

Fiecare familie are tradițiile sale, iar perioada Sărbătorilor de Iarnă este de obicei una plină de obiceiuri care mai de care mai ciudate.

read more
Un lego… delicios

Un lego… delicios

Mai știți voi câte lucruri frumoase făceam cu bucățelele din lego? Dar dacă vă spun de o prăjitură și de lego faceți vreo legătură?

read more