schoolPentru toți părinții care au copii la școală sau se pregătesc intens pentru asta: Hama România oferă două ghiozdane școlare absolut minunate. Cadou, pentru copiii voștri!

logo hama

Știți ce părere avem noi despre școli și cât de mult ne dorim altceva pentru copiii noștri. Știți cât de porniți suntem să facem o schimbare în ceea ce privește sistemul nostru de învățământ, cât de mult încurajăm părinții să-și susțină și să-și iubească necondiționat copiii, mai ales atunci când intră în contact cu societatea, mai exact cu școala. Știți și cât de mult îl apreciem pe Alfie Kohn, cel care vorbește atât de bine despre toate aceste lucruri.

Pentru toate acestea și pentru toate lucrurile pe care le putem învăța împreună, vrem să vă antrenăm într-o dezbatere, care se va finaliza cu două premii, puse la dispoziție de Hama România: două ghiozdane super șmechere, concepute special pentru ca toate cărțile și caietele celor mici (poate scăpăm de teme dar de renunțat la multele feluri de manuale, nu prea cred) – tot ce cară un copil începând cu vârsta de 6-7 ani la școală să nu fie prea mult pentru coloana lui vertebrală. Două ghiozdane Step by Step.

Invitație la idei

inspiration
Chiar dacă anul școlar a început și aveți deja un ghiozdan pentru cel mic sau poate vă pregătiți pentru toamna următoare să începeți o altă etapă din viața copilului vostru, noi vrem să vă dăm în dar un ghiozdan Hama Step by Step și vrem să vă invităm la o mică dezbatere: spuneți-ne, în câte cuvinte vreți voi, ce v-ați dori să se schimbe începând cu 1 ianuarie 2014 în clasa/școala sau poate grădinița copilului vostru. Poate să fie chiar învățătorul, poate să fie școala cu totul, poate numărul temelor pe care îl primesc cei mici, poate stilul de învățare, orice problemă pe care o întâlniți și pe care sperați să o vedeți rezolvată. Haideți să facem un exercițiu de imaginație și să aruncăm dorința în anul 2014. Și haideți să facem ceva împreună, chiar dacă începem prin câteva cuvinte. Unde-s doi puterea crește!
Scrieți un comentariu, mai jos, până pe 30 Decembrie iar noi vom alege (aleator) doi câștigători. Musai să ne spuneți dacă aveți fată sau băiat, să vă oferim unul dintre ghiozdanele de mai jos – cu flori sau cu dinozauri. După vacanță vă trimitem și premiile.
 

Despre ghiozdanele Hama Step by Step

ghiozdan hama step by stepFiecare ”ghiozdan” este un set în sine și cuprinde: ghiozdan, penar cu accesorii, penar mic, sac pentru încălțăminte, portofel.
Foarte important: sunt singurele modele de ghiozdane de pe piața din România omologate AGR – Germania și recunoscute pentru protecția pe care o conferă coloanei vertebrale a copilului.
Ghiozdanul beneficiază de:
– formă anatomică ce protejează coloana vertebrală a copilului, spatelele având o căptușeală cu canale de ventilație;
– sistem de ventilație și material special pentru o circulație optimă a aerului între spatele copilului și spatele ghiozdanului;
– bretele de umeri reglabile, cu căptușeală groasă ce protejează umerii;
– catarame metalice stabile care oferă acces rapid la compartimentul principal;
– buzunar frontal izolat pentru păstrarea produselor alimentare și bauturilor, reci sau calde;
– card cu numele titularului în interior;
– spațiu dedicat pentru orar, în interior, agățătoare pentru chei și buzunare cu fermoare mici;
– separator interior flexibil;
– elemente reflectorizante pe partea din față și în părțile laterale, pentru siguranță atunci când este întuneric.
 

 

Vă așteptăm dorințele legate de școala copiilor voștri (noștri) până pe 30 Decembrie!

Later Edit:

Am anunțat câștigătorii celor două ghiozdane Step by Step: Mirela (ghiozdanul de băieți) și Carina (ghiozdanul de fete). Felicitări dragi mămici! Aici este anunțul și extragerea.