Castiga o perna Dormeo Memosan Triplustrat JR
Așa și cu ăștia mici, când le dai o pernă d-asta, aproape că plâng să se ducă la culcare. Eh, o fi Dormeo Memosan Triplustrat JR perna care face minuni, dar nici chiar așa. Nu vreți să le facă și baie și, eventual, să le spună și o poveste? 🙂
În fine, să vă spunem ce face perna asta, de fapt. Lăsând toate glumele la o parte, Dormeo Memosan Triplustrat JR este făcută special pentru copii și poate fi folosită încă din prima zi de viață (până la 12 ani).
E compusă din trei ”felii” de spumă vascoelastică, ”cu memorie” (adică ține minte forma corpului) – una cu formă anatomică pentru perioada ”bebeluș” și două perfect drepte pentru suportul corect al zonei cervicale. I se poate regla înălțimea și are butoni de ventilație pentru circulația aerului –copilul nu transpiră excesiv, nu se umezește – perna se adaptează și la temperatura corpului, nu doar la formă. N-am terminat! Știți ce mai are? Față de pernă impregnată cu aloe vera. Cu asta sigur v-am dat gata!

CONCURS

Vă place despre doamna pernă?
Buuuun, căci avem una de dat pentru voi. Tot ce trebuie sa faceți este sa fiți abonați la scrisorica noastră răcoroasă de vineri dimineață și sa deschideți newsletterul primit astăzi dimineață (25 Iunie). Și dacă vrei să vă creșteți șansele trebuie să le citiți si pe cele din 2 si 9 Iulie. Cu alte cuvinte, abonații vechi au 1 săptămână avantaj – iar voi, ceilalți – bagați puternic să fiți siguri ca nu pierdeți scrisoricile de pe 2 și 9 Iulie. Abonarea! 🙂
perna copii Dormeo Memosan Triplustrat JR
Să recapitulăm:

  • Favorizează o dezvoltare corectă a coloanei vertebrale – ia forma capului, gatului si umerilor
  • Faţă de pernă impregnată cu aloe vera, catifelată şi plăcută la atingere, perfectă pentru pielea sensibilă
  • Poate fi folosită în diferite stadii de vârstă ale copilului
  • Are 3 straturi ajustabile pe înalțime de spumă vascoelastică – se adaptează perfect la forma și temperatura corpului
  • Suntem abonați la newsletter sau ne abonăm acum și și deschidem newsletterele – câștigăm o astfel de pernă-minune!

Să vă dăm dimensiunile – 25x40x9 cm.  Iar din categoria ”alte cifre care contează” avem 119 (ăștia sunt lei) – prețul.

Abonarea! 🙂

Acum serios vorbind – regulamentul concursului e urmatorul.

Regulament

Premiul o perna – Dormeo Memosan Triplustrat JR, oferita de S.C. STUDIO MODERNA S.R.L.
Participa la concurs toti abonatii newsletterului UrbanKid.Ro sau cei care se aboneaza pana in data de 9 Iulie ora 09:59 AM. Concursul dureaza trei saptamani si este “guvernat” de 3 newslettere. Pentru fiecare newsletter deschis (25 Iunie, 2 Iulie si 9 Iulie) abonatii au o sansa in plus la castig. Astfel, fiecare abonat care a deschis newsletterul (si credeti-ne ca vedem exact cine deschide si cine nu) va fi trecut in lista finala a participantilor de 1, 2 sau 3 ori (in functie de cate newslettere a deschis) – apoi din toata lista vom extrage (folosind random.org) un castigator. Castigatorul va fi anuntat in newsletterul din 16 Iulie. Succes!