Vintage Salon
Unii zic că, după ce apare copilul, femeia nu se mai îngrijește așa mult de ea. Femeia, în general, că UrbanMămicile noastre sunt foarte atente cu ele. Și dacă ele sunt atente cu ele, noi de ce n-am fi?
Vintage SalonLe-am pregătit o surpriză pentru un moment special. Fie că vine botezul celui mic, sau aniversarea, ne dorim ca atunci când lumea o să întrebe ”dar maică-sa care e?”, să se poată răspunde cu ”Tipa aceea… cea mai frumoasă de aici!”. Sună tentant?
Să vă spunem cum stau lucrurile: Urbankid.ro și Vintage Salon pun la bătaie două vouchere în valoare de 50 de lei, valabile pentru orice serviciu al salonului. Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne lăsați un comentariu la acest articol și să ne povestiți frumos și haios ce experiențe înfrumusețatoristice (ce cuvânt lung am inventat! 🙂 ) ați vrea să trăiți la salon. Pe 10 Mai, două dintre cele mai simpatice comentarii (alese de noi împreună cu prietenii de la Vintage Salon) vor câștiga câte un voucher.
[nggallery id=46] În afară de asta, ca să nu ne bată nimeni obrazul că e nedrept să dăm doar două premii, ne ridicăm și batem cu pumnul în masă: 15% REDUCERE LA TOATĂ LUMEA! Ca să obțineți reducerea asta, trebuie să șoptiți parola la intrare în Vintage Salon. Parola este (cu rugămintea să rămână între noi): ”Sunt o UrbanMămică!
Și acum dăm startul la comentat:
pe locuri, mâinile pe tastatură, fiți gata, STAAAAAART!