De data aceasta povestim despre modelul Nania Cosmo SP Luxe Rol, pe care-l puteți cumpăra la 499 lei.
Scaunul auto face parte din categoria Luxe de la Nania și este special realizat pentru grupele 0 și 1, adică pentru copiii a căror greutate nu depășește 18 kilograme.
Poziționarea scaunului se face ori cu spatele spre direcția de mers (dacă aveți bebeluși acasă) ori cu fața spre scaunele din față (în cazul în care aveți copii mai mari)
Modelul oferă o siguranță sportită, prin centura cu prindere în 5 puncte, ajustabilă pe înălțime (3 poziții). Se inslatează repede (este dotat și cu sistemul inedit de avertizare sonoră în caz de închidere necorespunzătoare a centurii, astfel că nu veți putea pleca la drum decât dacă scaunul este instalat corect) folosind centurile de la mașină și pentru confortul celor mici este dotat cu o pernuță pentru cap și extra căptuşeală moale în zona şezutului.
Are protecţie laterală în caz de impact și, foarte important de știut, este faptul că produsul este unul conform Standardelor Europene de Calitate si Siguranţa ECE R44/04.
Ce părere aveți despre model?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.