Roșu amestecat cu albastru înseamnă mov, cu un pic de negru avem mov închis. Pentru noi, adulții, acest lucru este știut de mult timp, dar copiii vor găsi fascinant să amestece culorile și să vadă rezultatul, plus că este o modalitate foarte distractivă prin care cei mici pot învăța culorile repede.
Cu nuanțele realizate de ei din 5 culori de bază, copiii sunt invitați apoi să deseneze cum știu ei mai bine.
Desenele pot fi apoi salvate, pentru a vă reaminti mereu cum au descoperit copiii portocaliul sau orice altă nuanță care poate deveni culoarea preferată a celui mic.
Aplicația despre care vă povestesc se numește Color Mix (Cars), am descoperit-o în AppStore, poate fi instalată pe iPhone, iPod, iPad dacă aveți iOS 4.3 sau o versiune mai nouă, și costă 1.99 dolari.
Voi folosiți aplicații atunci când plecați la drum cu mașina?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.