Povestim despre siguranța copiilor la drum în mașină și despre cât de importantă este folosirea în orice ocazie a unui scaun auto corespunzător, vorbim despre alegerea corectă a unui scaun auto, dar la fel de important este și felul în care montăm acest scaun. Montajul necorespunzător sau centurile închise greșit pot fi greșeli foarte grave cu repercuriuni grave.
Modelul Nania Cosmo SP Luxe Rol “vorbește” cu noi și ne atenționează atunci când centurile nu sunt închise corespunzător – iar asta înseamnă că măcar unul dintre riscurile folosirii greșite a scaunului auto este eliminat, unul dintre cele mai importante riscuri, corect spus. Mai exact, dacă ne grăbim și nu închidem cum trebuie centurile scaunului auto, acesta ne atenționează sonor, astfel încât atunci când plecăm de pe loc totul să fie perfect.
Scaunul auto este unul special pentru grupele 0 și 1, deci pentru copii cu greutatea de până în 18 kilograme. Așa cum știm deja, pentru grupa 0: poziţionarea scaunului se face cu spatele spre direcţia de mers, iar pentru grupa 1: poziţionarea scaunului se face cu faţa spre direcţia de mers.
Modelul este dotat cu o centură cu prindere în 5 puncte, ajustabilă pe înălţime în 3 poziţii, pentru o poziție cât mai corectă. În plus, scaunul prezintă 5 poziţii de înclinare și se instalează folosind centurile maşinii, având protecție laterală în caz de impact.
Pentru un plus de confort, dar și de siguranță, scaunul auto are pernuță pentru cap, extra căptuşeală moale în zona şezutului, protecție moale a centurii în dreptul umărului și vine cu husă detașabilă pentru spălare.
campanie reduceri BEBETEX
Modelul despre care vă povestesc costă 499 lei, dar dacă vă grăbiți și-l cumpărați până la jumătatea lunii iunie veți beneficia de reducere de -20% din preț, folosind codul “ziuacopiluluibebetex”.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.