Gata cu vara, ne pregătim de toamnă, iar asta nu înseamnă că nu se pot planifica vacanțe mai scurte sau mai lungi, spre munte ori spre un picnic în afara orașului, la liniște și mult verde în jur.
Pentru călătorii sigure și lipsite de evenimente neplăcute (ha, asta sună ca o reclamă veche) e musai să avem și un scaun auto potrivit nevoilor, greutății și vârstei copilului.
Astăzi toate privirile sunt aruncate asupra modelului Nania Beone SP Luxe Hatrix, pe care-l putem găsi într-o varietate de culori (verde, roz și roșu) costă 245 de lei și este potrivit pentru Grupa 0, adică de la naștere la 1 ani, mai exact copilul trebuie să aibă până în 13 kilograme.
Foarte important de știut este faptul că poziţionarea scaunului se va face cu spatele spre direcţia de mers, cu mânerul în poziţie verticală. Este dotat cu o centură ce se prinde în trei puncte și se poate ajusta pe înălțime în trei poziții, pentru o fixare cât mai sigură.
Se instalează folosind centurile maşinii și pentru un confort sporit este dotat cu o pernuţă pentru cap, protecţie moale a centurii în dreptul umărului, ba chiar are și husă cu extra căptușeală moale. Pentru că tot vorbim despre huse e bine de știut faptul că scaunul are și husă detașabilă pentru spălare.
Produsul este conform Standardelor Europene de Calitate ECE R44/04.
Voi ce model de scaun auto folosiți? Ori sunteți în căutare de unul acum?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.