Am descoperit un joc interesant și pentru copii și pentru adulți și se poate juca oriunde, doar să avem câteva foi și culori la noi. În plus, de jocul cu pricina se poate bucura oricine, de orice vârstă, este chiar și pentru copiii de doar câțiva ani, pentru că nu presupune cuvinte complicate sau mai știu eu ce, ci desene și exerciții de memorie.
Se dă un desen (ce ar trebui scos la imprimantă, zic eu că de pe telefon sau tabletă nu se poate vedea cum trebuie) și cei implicați în joc ar trebui să fie lăsați timp de un minut să se uite cu atenție la toate detaliile desenului.
Apoi, copiii ar trebui să deseneze ei tot ceea ce-și amintesc de pe desenul original. Fiecare item amintit și desenat valorează un punct, iar fiecare uitat înseamnă – 2 puncte.
Dacă sunteți de părere că desenul final poate fi îmbunătățit, atunci puteți să îi rugați pe cei mici să și coloreze desenul lor.
Voi ce jocuri mai jucați în mașină, atunci când plecați la drum cu familia?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: AnneCN/ Flickr.com.