Cine spune că scaunul auto trebuie să fie negru sau gri? El poate să fie și vesel, ba chiar și cu personajele preferate de la Disney. Asta fără a face rabat de la siguranța oferită sau de la alte reguli esențiale.
Am descoperit la Bebetex niște scaune auto în care celor mici o să le fie mai mare dragul să se așeze. Și asta nu doar datorită confortului sporit, ci și pentru că ele vin “la pachet” cu desene animate.
Primul model este Nania Driver Disney pentru copiii mai mici, întrucât scaunul auto este potrivit pentru grupele 0 / 1, adică pentru o greutate cuprinsă între 0 și 18 kilograme. Modelul se poate poziționa atât cu spatele spre direcția de mers, cât și cu fața către parbriz, în funcție de vârsta pe care o au copiii.
Este prevăzut cu o centură cu prindere în 5 puncte, ajustabilă pe înălţime (4 poziţii), iar scaunul se poate înclina în 5 poziţii. Are pernuţă pentru cap, extra căptuşeală moale în zona şezutului, la care se adaugă și protecţie moale a centurii în dreptul umărului, plus husă detaşabilă pentru a putea fi spălată.
Scaun auto Nania Driver Disney
Cât costă? 345 de lei și pentru fete vine în varianta roz cu prințese, iar pentru băieți în roșu și gri cu logo-ul Cars.
Al doilea model ce ne-a ieșit în cale este Nania I-Max Disney scaun auto pentru copii mai măricei, fiind pentru grupele 1 / 2 / 3, deci pentru copii cu greutatea între 9 și 36 de kilograme. Produsul este licențiat Walt Disney și are centură cu prindere în 5 puncte, ajustabilă pe înălţime (3 poziţii) dar și tetieră reglabilă pe înălţime în 3 poziţii. În plus, pentru că este realizat pentru copii mai măricei, are și cotiere rabatabile, dar și centuri proprii pentru nou născuţi, ce pot fi detaşate odată cu creşterea copilului.
Scaun auto Nania I-Max Disney
Pentru o siguranță sporită scaunul are și avertizare sonoră în caz de închidere necorespunzătoare a centurii.
Preț? Un pic mai mult decât primul, adică fix 370 de lei.
Voi ce culoare ați ales pentru scaunul auto al copiilor?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: yoshimov/ Flickr.com.