Mă refer la scaune auto, pentru că sunt convinsă că nu din neglijență, ci din prea multe activități care au loc prin jurul șoferului sau din cauza faptului că cel care stă cu cel mic în spate nu se pricepe, sunt momente în care centurile la scaunul auto nu sunt poziționate corect, iar asta înseamnă că nici copilul nu este la fel de bine protejat în caz de accident.
Am descoperit scaunul auto Nania Cosmo SP Luxe Isofix, care, pe lângă sistemul ISOFIX (ce oferă maximă protecţie în toate situaţiile de impact şi exclude riscul ca scaunul să alunece, să se răstoarne sau să se balanseze) este dotat și cu un sistem de avertizare sonoră în caz de închidere necorespunzătoare a centurii. Asta înseamnă că scaunul auto și centurile sunt poziționate corect în orice moment. Scaunul auto este așezat corespunzător pentru că sistemul ISOFIX te asigură de acest lucru, iar centura dacă nu este montată perfect declanșează avertizarea care-ți dă de gândit și te atenționează să reiei procesul.

Modelul este unul destinat Grupei 1, adică celor mici care au până în 4 ani (cu o greutate cuprinsă între 9 – 18 kilograme) iar prețul nu este deloc piperat, costă 640 lei.
Cum vi se pare scaunul auto?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: jeffadair/ Flickr.com.