Dacă mă jucam și eu cu o astfel de aplicație atunci când eram copil cred că situația era cu totul alta, mă rog… cel puțin reușeam să mă prind care este autobuzul școlar și cum arată o mașină de pompieri și o ambulanță.
Aplicația se numește Toddler Cars, este special concepută pentru copiii mai mici, și odată ce vor atinge o anume mașină, odată cu zgomotul produs de aceasta, vor auzi și cum se chamă. Întrucât este o aplicație în limba engleză, cred că e potrivită și pentru cei care vor să facă primii pași în a învăța o limbă străină.

Aplicația Toddler Cars e gratuită și este concepută pentru cei care au device-uri ce funcționează cu Android.
Cei care au device-uri cu iOS au o alternativă în AppStore: Vehicles – Toddlers Vocabulary Audio Flash Cards. Aplicația însă costă aproape 2 dolari și nu e atât de colorată precum cea din Google Play.
Voi ce alte aplicații mai folosiți când plecați la drum cu cei mici?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: cogdogblog/ Flickr.com.