A sta ore întregi într-un scaun auto în care nu poți decât să te miști pentru a te dezmorți nu este tocmai visul unui copil care nu poate să stea în mod normal nici două minute fără să facă ceva. Tocmai de aceea, avem în fiecare joi câte un joc special pentru voi, un joc care să îi încânte însă și pe cei mari din vehicul, pentru că, mai ales dacă aveți un singur copil, cu cât mai mulți participanți la joc, cu atât mai bine, nu?
Am descoperit pe free-puzzles.net o listă cu tot felul de obiecte. În dreptul fiecărui lucru există o casetă în care veți bifa imediat ce ați descoperit aceste obiecte pe drum. Primul care termină lista primește un premiu special, pe care l-ați stabilit împreună.
Nu trebuie decât să printați foaia astfel că fiecare din mașină să aibă câte una, să vă “înarmați” cu pixuri sau creioane și gata: spor la descoperit!
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: jayceh/ Flickr.com.