Dacă șoferul este atent la drum, de ce nu ar fi și cel mic atent la… un alt drum. Am descoperit aplicația My First Car, ce funcționează de minune atunci când copiii sunt așezați în scaunul auto și așteaptă finalul călătoriei cu mașina.
Aplicația are mai multe joculețe în interiorul său. Dacă la primul nivel copiii pot întoarce volanul atunci când mișcă device-ul într-o parte și în alta și pot claxona sau chiar pot accesa mai multe posturi de radio ori porni motorul, la nivelul mediu pe ecranul gadget-ului nu mai apare doar un volan, ci o întreagă mașină, iar la ultimul nivel totul se transformă într-o adevărată cursă de mașini.
Puteți descărca aplicația din AppStore (costă 1.99 dolari) sau din Google Play (este gratuită în acest market)
Voi ce alte aplicații mai folosiți atunci când plecați la drum?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor
parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de
deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse.
Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine
de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de
calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto
fiind omologate ECE R44/04.