V-ați pregătit de week-end? Știți unde plecați cu familia într-o scurtă escapadă? Atunci mai aveți nevoie doar de un joculeț distractiv și în același timp educativ, pentru a-i ține pe copii ocupați în scaunul auto, pe parcursul drumului.
Departe de noi gândul că cei mici ar trebui să stea minute bune doar cu smartphone-ul în față, dar trebuie să recunoașteți și voi că există momente în care copiii au nevoie de ceva nou pentru a nu se plictisi, pentru a face timpul să treacă mai repede și, de ce nu, pentru a se distra și învăța în același timp.
Astăzi vă propunem “Învață-mă cuvinte”, un joculeț educațional, special destinat celor care nu au împlinit deja 4 ani.
Vine “la pachet” cu 75 de cuvinte și sunete diferite, care se succed cu gesturi simple pe ecran. De exemplu, atunci când pe ecran apare un animal, iar cel mic îl atinge, telefonul va scoate exact sunetul pe care respectivul animal în face.

Mai mult decât atât, în interiorul aplicației putem descoperi și joculțe. Precum cel ”Ghicește imaginea”. Este vorba despre 4 imagini diferite din care cel mic trebuie să o aleagă pe cea corectă, în funcție de întrebarea pusă.
Nouă ne-a plăcut aplicația pentru că este în română, e numai bună pentru copiii mici care abia acum învață toate cuvintele, este colorate astfel că va atrage imediat orice micuț, și nu e deloc scumpă. Învață-mă cuvinte costă 0,89 € și poate fi instalată pe orice device de la Apple, atâta timp cât are iOS 3.2 sau altă variantă mai nouă a sistemului de operare.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto principală: Mercury47/ Flickr.com.