Circa jumătate din adolescenţii american scriu SMS-uri la volan arată un studiu citat de Associated Press, alte trei sferturi dintre ei afirmă că se întâmplă frecvent ca prietenii lor să scrie mesaje text în timp ce conduc, iar părinții lor fac același lucru aproape la fel de frecvent.
Ultimul studiu Cisco Connected World Technology arată că o persoană din cinci trimite SMS-uri la volan.
Și dacă studiile de mai sus nu sunt de ajuns, atunci vă mai spun că mai bine de 1 milion de accidente au loc in fiecare an din cauza neatenției șoferilor, iar un raport din 2009 arată că sunt de 23 de ori mai multe șanse să aibă loc un accident decât dacă șoferul ar fi concentrat pe drum.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: timo_w2s/ Flickr.com.