Ați văzut Shrek? Mai țineți minte replica “Are we there yet?”  🙂 spusă de o mie de ori pe parcursul a câteva minute din film? Nu-i așa că vă aduce aminte de cei mici atunci când plecați la drum lung cu mașina? E normal , toți fac asta și cred că am face așa și noi pentru că și noi ne cam plictisim la un moment dat, numai că noi am învățat să avem răbdare și să așteptăm finalul drumului.
Și, până la urmă ce putem face cu cei mici atunci când plecăm la drum lung?

  • Dacă pe cer sunt nori, atunci e simplu: mai țineți minte jocul nostru din copilărie în care ne imaginam că norii sunt de fapt animăluțe sau au forma unui anume obiect? Exact asta am putea să-i învățăm și pe copii să facă.
  • Teatru de păpuși. Nu unul tradițional, ci cu marionete pentru degete (găsiți la Ikea, costă 2, 3 lei una sau 10 lei un pachet cu mai multe) și o poveste pe care o puteți inventa pe loc. Nu de greu deloc, pentru că puteți porni de la lucrurile pe care le vedeți pe drum.
  • În culori, mai exact fiecare din mașină își alege o anume culoare și începe să numere mașinile în culoarea aleasă. Cine ajunge primul la 10, primește ceva bun drept premiu.
  • Degetele mari se luptă și nu oricum, ci cu mare fast. Lăsând gluma la o parte, e un joc nostim și ușor: în timp ce îl ții pe cel mic de mână, încercați să îi prindeți degetul mare cu degetul vostru. E destul de greu, nu?

Orice joc ați alege, nu uitați de siguranța copiilor, alegeți un scaun auto pentru copii care vă garantează securitatea lor.
Drum bun și jocuri frumoase să jucați!
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: yoshimov/ Flickr.com.