Smartphone

Telefoanele nu mai sunt de mult timp doar pentru apeluri și mesaje text, aplicațiile fac tot posibil și atât AppStore-ul, cât și Google Play sunt două market-uri pline de jocuri și aplicații educative pentru copii. Descărcați cât mai multe, în funcție de review-uri sau care vi se par interesante, timpul poate trece mult mai ușor dacă cei mici se pot juca pe telefon o perioadă.

Tabletele PC

Fie iPad, fie orice altă tabletă PC este minunată în mașină. Trebuie să recunoaștem că nu doar pentru copii, ci și pentru noi, pentru că timpul trece mult mai ușor dacă avem un film ce se derulează pe tabletă.
Sfat: intrați pe Cuca.UrbanKid.ro de pe tabletă și aveți acolo câteva desene animate cuminți și colorate care au “trecut de filtrul UrbanKid.ro” și sunt perfecte pentru un drum lung în mașină.

eBook Reader-ele

Povești citite de voi sau de device? Pentru că un eReader suportă și fișiere audio, așadar puteți apela la audio book-uri. De basme și povești nimeni nu se plictisește niciodată

GPS-ul

GPS-ul nu este doar pentru a ne arăta drumul, ci și pentru a ne distra, pentru că știm mereu unde suntem și în ce direcție o ia șoferul.
Luați GPS-ul pe bancheta din spate și spuneți-le celor mici că vreți să-i faceți o farsă șoferului. Expicați-i că-i veți sufla voi în ce direcție o ia, iar cel mic trebuie să se prefacă de fapt că poate preconiza care este traseul.
E vineri, așa că vă urăm week-end plăcut la drum. Puneți-vă centurile de siguranță, poziționați cum trebuie scaunul auto pentru copii, luați-vă ceva gustări și ceva de băut și haideți la drum! La drum în siguranță adică!
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: yoshimov/ Flickr.com.