A sta într-un scaun auto timp de zeci de minute, ba chiar uneori ore întregi nu este tocmai o activitate tare interesantă, așadar cei mai mulți copii întrebă, de foooarte multe ori, cât mai este până la destinația finală, iar părinții nu au ce să facă decât să… răspundă tot de atâtea ori la întrebare.
Mai jos aveți o idee inedită prin care vă distrați și voi și cei mici și copiii vor afla în orice moment cât mai au de așteptat până la destinație.

  • Spune-i copilului să deseneze mașina voastră sau scoateți la imprimantă modelul asemănător din schemele acestea și apoi rugați-l să o coloreze potrivit culorii autovehiculului de familie,
  • În margini (adică acolo unde avem câte un X) faceți câte o gaură,
  • Legați o ață de mânerele de susținere de deasupra banchetei din spate și agățați mașina prin găurile formate,
  • Astfel, veți putea să o deplasați ori de câte ori ați mai parcurs o bucată de drum.

Ai voștri cum se comportă atunci când aveți de făcut drumuri lungi cu mașina?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copii bebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.