Scaunele auto Ferrari nu doar că oferă o protecție ridicată, dar (să recunoaștem cu toții) întoarce capul oricui, plus că este cu adevărat o companie în care poți avea încredere, nimeni nu poate spune despre Ferrari că este o firmă de calitate îndoielnică, nu?
Și dacă vă gândiți la prețuri mult prea ridicate pentru buzunarele voastre, atunci aflați că nu e deloc așa și că există și o gamă destul de largă, pentru a acoperi toate grupele de vârstă ale copiilor.
Scaun auto Ferrari Beone SP Rosso costă 350 de lei și este destinat copiilor mici, de până la 13 kilograme. Are o centură cu 3 puncte de prindere, ajustabilă pe înălțime, e dotat cu redcutor pentru cap și spate.

Pentru copiii ceva mai măricei există modelul Ferrari Cosmo SP Isofix despre care v-am povestit și săptămâna trecută, este destinat copiilor care u o greutate cuprinsă între 9 și 18 kilograme, costă 810 lei și funcționează cu sistemul ISOFIX.

Iar pentru cei care sunt destul de mari încât să renunțe la scaunele auto, dar nu destul încât să nu folosească un înălțător avem Ferrari Dream Rosso, la doar 150 de lei.

Voi aveți un Ferrari acasă? 🙂
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: -weezar-/ Flickr.com.