La drum mai lung de 30 de minute, in timp ce copilul trebuie sa stea linistit in scaunul auto, e nevoie de rezerve în ceea ce privește distracția pentru copii, așa că nu e deloc greșit să aveți “un sac” plin de jocuri care să le facă să pară drumul mai scurt.
Astăzi ne-am gândit la un joc cu întrebări. E simplu:

  • Vă gândiți la un cuvânt și spuneți doar care este domeniul din care ați ales respectivul cuvânt
  • Copiii nu au voie să pună decât 20 de întrebări pentru a afla detalii despre respectivul lucru
  • La final, au la dispoziție doar 3 încercări pentru a nimeri cuvântul cu pricina. Dacă l-au ghicit atunci este rândul lor să se gândească la un cuvânt și voi să spuneți întrebările, dacă nu… atunci o luați de la capăt.

O idee este să oferiți și un mic cadou atunci când concursul s-a terminat, pentru a avea siguranța că data viitoare cei mici vor prezenta un interes la fel de mare pentru concurs.
Voi cu ce alte jocuri vă mai petreceți timpul în mașină?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copii bebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: tracitodd/ Flickr.com.