PIXEL’D este o aplicație realizată de Disney care le oferă posibilitatea copiilor să își realizeze animații, după bunul plac.
Cei mici pot realiza imagini folosindu-și imaginația sau pot folosi caractere din desenele animate de la Disney, pot completa anumite imagini sau o pot lua de la zero pentru o creație 100% autentică.
La final, imaginile prind viață cu ajutorul aplicatiei deci putem spune pe bună dreptate că cei mici realizează propriile desene animate, nu?
Desigur că aplicația ne lasă să trimitem rezultatul pe rețelele de socializare sau pe adresa de mail a celor dragi, pentru a primi cât mai multe felicitări și feedback constructiv, cine știe poate ai voștri chiar vor realiza desene animate când vor crește.
Priviți ce poate ieși dintr-o aplicație, imaginația copiilor și… un drum cu mașina: disney.go.com.

Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.