Bulinele dau tonul la modelul prezentat astăzi, dar atunci când este vorba despre scaunele auto prima pe listă este siguranța copiilor, la care adăugăm pe locul secund, dar la fel de important, cât de comode sunt modelele din care avem de ales. Asta pentru că, la drum lung mai ales, este foarte important ca cei mici să se simtă cât mai bine în scaunul lor auto pentru a nu dori să stea pe bancheta din spate a mașinii.
Am descoperit un scaun auto tare vesel. Este vorba despre modelul Nania Beline SP Plus, plin de buline ale căror culori le puteți alege în funcție de preferințele celor mici (există negru cu alb, negru cu gri, portocaliu cu negru, roșu cu negru sau verde cu negru).
scaun_auto
Modelul este unul destinat copiilor care cântăresc între 9 și 36 de kilograme, de la 9 luni la 11-12 ani.
Pe lângă confortul oferit de model prin protecțiile din dreptul umărului și husa cu extra căptușeală moale, scaunul oferă și siguranța că, în cazul unui accident, cei mici nu vor fi răniți. Modelul este prevăzut cu o centură cu prindere în 5 puncte, ajustabilă pe înălţime în 3 poziţii. Spătarul este detaşabil, scaunul transformându-se astfel într-un înălţător ce poate fi folosit pentru copii cu greutatea între 22 si 36 kg (6-12 ani) cu alte cuvinte avem un scaun 2 în 1 care se transformă și în înățător pentru atunci când copiii vor crește. Tetieră este și ea reglabilă pe înălţime în 3 poziţii, iar scaunul se instalează rapid cu ajutorul centurilor mașinii.
Modelul costă 354 lei și poate fi comandat online de la Bebetex.ro.
Voi ce model de scaun auto folosiți în prezent?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.