Telefonul mobil al părinților a devenit în ultimul timp cea mai bună și utilă jucărie, așadar cum dăm de aplicații interesante ne grăbim să vă povestim despre ele.
Sunt convinsă că aveți pe acasă cărți de colorat cu secțiuni unde trebuie să unim punctele pentru a vedea ce iese la final. Eu recunosc că încă mă joc acest joc cu drag și acum și că rezultatul mi se pare întotdeauna miraculos. Faptul că doar din niște puncte unite dau de un desen complex mi se pare fantastic.
Am descoperit o aplicație de smartphone care face fix același lucru, numai că nu avem nevoie mereu de alte și alte desene, pentru că le avem pe toate într-o simplă aplicație.

Se numește simplu: Connect the Dots și pe lângă distracție odată punctele unite începe și partea educativă, căci fiecare desen aduce în prim plan informații noi pentru cei mici. Aplicația adună peste 200 de imagini cu puncte de unit am descoperit-o în AppStore și costă 0.99$.

Nu am uitat nici fanii Android și am căutat ceva asemănător și pentru ei. Numele aplicației cu pricina este Kids Connect the Dots, costă aproape 10 lei și promite aproximativ aceleași lucruri, excepție face faptul că sunt peste 100 de puzzle-uri. Avem însă variantă de test gratuită, pe care o putem încerca înainte de a face upgrade la cea plătită, variantă gratuită care oferă 25 de puzzle-uri.
Acestea fiind spuse vrem să aflăm și de la voi care sunt aplicațiile pe care le-ați descărcat pe telefonul mobil pentru a fi încercate de copii în mașină.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto principală: eyeliam/ Flickr.com.