Plecăm spre bunici, spre munte în căutarea zăpezii, spre prieteni sau într-o parte a țării încă nevizitată pentru o vacanță scurtă. Toate sunt momente în care cei mici se vor vedea obligați să stea în scaunul auto pentru o perioadă lungă de timp și asta înseamnă, invariabil, momente lungi de plictiseală.
Pentru a trece cu succes peste aceste momente aveți nevoie de un bagaj special cu jucării sau de câteva aplicații deștepte care să îi distreze pe cei mici o parte din timp. Astăzi, ne-am gândit că scormonim prin market-urile de aplicații după app-uri utile pentru familii.
1 – Talking Tom Kat – gratuită
Dacă aveți deja aplicația instalată știți că face minuni, dacă nu vă spunem noi că cei mici nu se vor dezlipi de telefon pentru o perioadă de timp, așa că atenție pentru că poate provoca dependență. Copiii nu se vot plictisi niciodată să audă pisoiul cum le repetă cuvintele cu vocea lui ciudată și atunci când vor descoperi că-l pot gâdila și pisoiul râde distracția devine și mai amuzantă.
Talking Tom Kat se poate descărca atât din AppStore, cât și din Google Play.
Talking Tom Ka
2 – Hippo Colors (0.99$ în AppStore, 6.63 lei în Google Play)
Aplicația este dezvoltată de părinți pentru copiii lor, așa că puteți avea încredere că s-au gândit la tot ce au nevoie cei mici și îi ajută pe cei mici să învețe, descopere și să se joace cu nuanțele și culorile într-un mod distractiv.
Hippo Colors se poate descărca atât AppStore, cât și din Google Play.
Hippo Hooray Colors
3 – Preschool Connect the Dots (0.99$ în AppStore, 3.39 lei în Google Play)
Preschool Connect the Dots este o aplicație tare simplă și colorată. Tot ce au de făcut cei mici este să conecteze punctele din aplicație și descoperă tot felul de lucruri, obiecte și animăluțe, cu alte cuvinte își vor dezvolta imaginația.
Preschool Connect the Dots se poate descărca atât AppStore, cât și din Google Play.
Hippo Hooray Colors
Voi ce mai luați cu voi când plecați la drum lung?
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: [kajsa]/ Flickr.com.