Pack & Go Deluxe este o aplicație de tip catalog, unde putem urca tot felul de lucruri de care avem nevoie într-o vacanță, pe categorii.
Sunt categorii pentru adulți, familie, copii, pentru a nu încurca “valizele”. Să spunem că nu vrei să pleci până nu plătești factura la lumină, dar ar mai fi de cumpărat și câteva lucruri pentru bagajul complet și nu trebuie să uiți nici în ruptul capului de jucăria de pe șifonier pe care ești convins/ă că cei mici o vor dori și la sute de kilometri depărtare de casă. Ei bine aplicația te ajută să nu pierzi din vedere nimic, desigur, cu mențiunea că ar trebui să notezi în aplicație toate aceste informații înainte în aplicație, evident.
Listele se pot customiza cu fotografii, sunete, ba chiar și imagini de fundal și dacă vrei, să spunem, să nu uiți să cumperi câteva cadouri și îți e frică să nu vadă cineva asta, poți proteja cu o parolă anumite liste. Feature-ul se poate folosi și dacă vorbim despre informații personale și importante, precum informații despre pașaport, CNP sau numere de telefon de urgență.
aplicatie
Aplicația Pack & Go Deluxe costă aproape 3 dolari și o puteți descărca din AppStore (necesită iOS 3.2 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare, fiind funcțională pe iPhone, iPod touch și iPad). Pentru cei care au ales Android ca sistem de operare vă sfătuim să descărcați Packing List – aveți mai mult noroc pentru că aplicația este gratuită.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto principală: AmberStrocel/ Flickr.com.