V-ați gândit vreodată că jocurile pot aduce idei de compuneri? Adevărul este că dacă luați scrierea de compuneri prea în serios rămâneți în pană de idei, de aceea noi când avem un subiect de la voi încercăm să ne lăsăm imaginația cât mai liberă și să nu ne gândim musai la respectivul subiect, ci și la alte lucruri care pot avea o legătură mai mică sau mai mare cu tema compunerii cu pricina.:)
Am descoperit un set de jucării creative, le puteți comanda de la eMAG (vorbiți cu părinții voștri și sigur ei știu care sunt pașii pentru a le comanda) sunt la oferă în perioada aceasta, asta înseamnă că prețurile sunt mult mai mici decât dacă le veți cumpăra în altă perioadă, iar cu puțin ajutor joaca se poate transforma în creativitate.
De exemplu, mie mi-a plăcut mult jocul Fantasy Flight Games – Joc Urzeala Tronurilor – Game of Thrones, despre care știți cu siguranță câte ceva dacă ați văzut filmul, iar de nu nu-i nicio problemă, pentru că vă prindeți din mers.
Se joacă în echipe, așadar trebuie să vă chemați cel puțin în 2 prieteni acasă și cel mult încă 5.
Descrierea jocului sună cam așa:

Regele a murit, iar războinicii regatelor din Westeros se încing de luptă. Forța armelor e crucială, dar nu e de ajuns… Fii în fruntea uneia dintre cele șapte Mari Case ale celor Șapte Regate și coase întrigi în Urzeala Tronurilor!
Vei obtine oare puterea prin forță, cuvinte mieroase sau vei atrage poporul de partea ta?


Ai nevoie de gândire strategică și de multe idei inedite pentru a câștiga, plănui și a rezolva problemele supușilor din Westeros. Asta cu ajutorul armatei de pedestrași, calaveri, arme de asediu, vase de luptă.
Sper să vă placă jocul ales sau să alegeți voi un altul care să vă ajute pentru a vă dezvolta creativitatea și să faceți cele mai frumoase și inedite compuneri.
Sursă foto principală: wikimedia.org.