cadouri pentru tatici Craciun
Am avut cadouri de pici, am avut și pentru doamnele și domnișoarele din viața noastră. Nu-i puteam uita însă pe domni, nu? Că doar și ei așteaptă cu nerăbdare să vadă ce este în sacul lui Moș Crăciun pentru ei.
Depinde cât au fost de cuminți, știm și noi asta! Recomandăm ca cei care i-au scris lui Moșu și care au fost cu gândul la cadouri tot anul să închidă fereastra de la browser (nu de tot, pentru că undeva în dreapta sunt alte articole recomandate pentru ei) și să fie la fel de cuminți, căci vor primi cu siguranță unul dintre produsele de mai jos. 🙂
Așadar, direct din sacul Moșului vă prezentăm:
iPad-Apple-32GB
1 – Apple iPad 32GB
Gadget-ul nu mai are nevoie de nicio descriere… Încă de la lansare toți fanii Apple au așteptat să vadă care sunt prețurile pentru România. Mari, mici, nu știm nici noi să spunem. Cert este că mai toți tăticii sau iubiții fac niște ochi mari când aud de iPad și nu au decât un lucru de spus – “Vreau și eu unul!”
Cât costă modelul de 32GB? 2.779.90 lei!
Camera-video-JVC-Everio
2 – Cameră video JVC Everio S GZ-MS110B
Pentru toate acele momente frumoase din vacanțe și nu numai. Primii pași ai UrbanKid-ului, primele lui cuvinte, serbările de la grădiniță, situații haioase sau mai puțin plăcute.
Toți ar trebui să avem câte o cameră video și dacă reușim să “scăpăm” și de un cadou dacă o cumpărăm, de ce nu? Rămâne în familie, nu?
Modelul acesta, cu microfon incorporat și memorie SD costă 699 lei.
Laptop Lenovo IdeaPad G550L
3 – Laptop Lenovo IdeaPad G550L
Un laptop ieftin și bun. Serios, costă doar 1.699 lei și face toți banii. Grăbiți-vă însă pentru că este la reducere și promoția nu durează prea mult.
În plus, vă dați seama că odată cu acest cadou domnii vor fi obligați să stea online tot timpul și să vă răspundă la fiecare nelămurile legată de PC, nu?
CD-Player-Auto
4 – CD Player Auto Pioneer DEH 3000MP
Sî cânte muzica!! La maxim, am spus! Da, și în mașină!
Traficul din București este infernal, mai ales în preajma Sărbătorilor de Iarnă, așadar un CD Player auto este mai mult decât necesar dacă vreți ca domnii să vină acasă veseli, cu chef de ieși în oraș după cel puțin opt ore petrecute la serviciu.
Costă 574,99 lei.
DVD-Player-portabil
5 – DVD Player portabil E-Boda Fun Travel
Un DVD Player care citește tot ce este de citit. Nu, nu despre cărți este vorba 🙂 ci de Xvid, DivX, MP3, DVD. Suportă USB-uri si carduri SD și vine și cu un pachet cu două joystick-uri + CD 300.
Toate de mai sus la 379 lei.
HDD-extern-Samsung-500GB
6 – HDD extern Samsung 500GB
Atunci când ai un PC la job, altul acasă, mai salvezi ceva și pe alt computer de la serviciu și toate informațiile tale sunt importante, e musai să ai la îndemână un HDD extern portabil, cât mai mic ca și dimensiuni și cu o memorie cât mai mare, pentru a salva oricâte date dorești.
HDD-ul de mai sus are memoria de 500 GB si costă 279 lei.

Pentru întreaga familie

Când vine vorba de domnii din familie, putem să le cumpărăm un gadget de care să se bucure toată familia 🙂 De exemplu, o consolă pentru jocuri sau accesorii pentru ea dacă aveți deja una acasă.
Consola Nintendo Mario Kart Wii Pack
1 –Consolă Nintendo Mario Kart Wii Pack – Black – ediție aniversară 25 de ani
Nintendo Wii este acum pe piață într-o ediție aniversară, iar împătimiții jocurilor au pus deja ochii pe ea.
Consola este livrată cu tot cu accesoriile necesare și jocuri. Mai precis, în pachet veți găsi un controller Negru Wireless, cu accesoriu Motion Plus (pentru o precizie sporită), un volan negru Wii, jocurile Nintendo Wii Sports și  jocul special Mario Kart Wii. În plus, poți regăsi și jocul Donkey Kong ce este deja instalat în consolă.
Tot pachetul costă 999 lei.
Consola Sony PlayStation2
2 – Consolă Sony PlayStation2 cu accesorii
Nu costă mult, prețul e de doar 389 lei și accesoriile sunt și ele mai ieftine decât pentru alte modele, este mică și ușoară, cântărește mai puțin de un kilogram, și rămâne consola clasică la care visează toți gamerii începători. Ce mai, e perfectă pentru jocurile în familie. În prezent sunt peste 1.700 de jocuri special realizate să funcționeze pe această consolă.
Wii Fit Plus
3 –Consolă Nintendo Wii Sports Pack cu Accesorii
Wii Sports Pack este cel mai de succes produs casual fitness & sports din lume. Cu toții vrem să facem sport, dar nu avem timp sau ni se pare plictisitor să alergăm prin parc. La asta s-au gândit și cei care au lansat Wii Sports Pack care ne oferă sport la noi acasă.
Și dacă o să vadă și piciul accesoriul, cu siguranță o să vrea și el să îl încerce, de dragul distracției.
Costă 499 lei și e în pachet cu tot cu un program de sport.
Consola Microsoft XBOX 360
4 – Consolă Microsoft XBOX 360 cu accesorii
Cu o memorie internă de 250GB, puteți salva câte jocuri vreți. În plus, este compatibilă cu tehnologia de control Microsoft Kinect (cea care îți permite să te joci fără niciun fel de controllere sau alte telecomenzi complicate).
Consola vine cu un singur controller wireless și costă 1.399 lei. Pentru jocurile în doi sau în familie, mai aveți însă nevoie de un controller, că doar nu jucați pe rând, așa că trebuie să mai scoateți din buzunar ori 149 lei pentru unul cu fir ori 199 lei pentru unul wireless.
Consola Sony PlayStation 3
5 –Consolă Sony PlayStation 3 Slim, 320GB + Gran Turismo 5
Silențioasă, rapidă, suportă tastatură și mouse pe USB/wireless, suportă jocuri 3D și videoclipuri HD, este compatibilă cu DLNA de la Synology NAS! Este “acea” consolă pe care și-o dorește orice jucător, adică orice familie care vrea să se distreze împreună!
Costă 1.549 lei și vine cu tot cu jocul Gran Turismo 5 instalat.
Eh, ce spuneți fetelor, pe care dintre cadouri ați pus ochii? 🙂
Sursă foto principală: Lacychenault/ Flickr.com.