cadouri mos nicolae
Sub deviza „cadouri mari pentru cei mici”, astăzi vă prezentăm top 10 cadorui pentru piticii cuminți, dar și un cadou pentru copiii de peste 10 ani care nu au fost tocmai cuminți la școală (așa, în loc de nuielușă :)) ).
Rămâneți alături de noi, pentru că mâine vom avea top 10 cadouri pentru mămici, iar poimâine, vineri, vom prezenta ce credem noi că ar vrea să primească tăticii de Moș Nicolae.
Pentru piticii cu vârsta cuprinsă între 1 – 5 ani
Aspirator vorbitor

1 – Aspirator vorbitor
Cei mici vor să te ajute mereu la treabă și tu te gândești că sunt prea mici să facă asta? Eu zic mai bine să le cumperi un aspirator nostim care să îi distreze și să vină și în ajutorul tău.
Poate că odată și odată vei avea nevoie de cea/cel mică/mic să-ți țină companie.
În plus, atunci când aspiratorul funcționează veți asculta împreună fraze în limba maghiară, deci îi putem spune “Aspiratorul care vorbește limbi străine”.
Costă 112 lei și poate fi cumpărat de aici.
Catelusul Snoopy
2 – Cățelușul Snoopy
Cățelul este cel mai bun prieten al omului și implicit al unui copil, dar ce te faci când stai într-un apartament și nu ai tocmai mult spațiu ca să crești un pet? Îl cauți pe Snoopy, asta faci!
Cățelușul întoarce capul, își mișcă urechile și latră. Exact ca un pet adevărat, nu? Unde mai pui și că dacă-l scoți la plimbare Snoopy va da din cap și din coadă, va lătra și va cânta și un cântecel atunci când e tras de zgardă.
Cățelușul costă 80 de lei și poate fi achiziționat de aici. Părerea mea e că este bun și pentru părinții care vor să îi învețe pe cei mici ce înseamnă responsabilitatea de a avea grijă de un animăluț de casă.
Autobuz cu forme geometrice
3 – Autobuz cu forme geometrice
“Hei, tramvai, cu etaj și tras de cai”. Eh, nu e tocmai tras de cai, nici tramvai nu e, ci un autobuz plimbăreț de lemn cu 3 forme simple – pătrat, triunghi și semicerc. Șoferul poate fi înlăturat, cel mic poate învăța formele și se poate distra cu jucăria ecologică. A, așa’i că nu v-am spus că e ecologică? E fabricată din lemn de arbore de cauciuc, iar culorile sunt obținute din produse naturale, pe bază de apă, care nu sunt toxice.
Costă 99 de lei, poate fi cumpărat de aici.
Set clinica veterinara
4 – Set clinică veterinară
Dacă picitul tău răspunde la întrebarea “Ce vrei să te faci când vei fi mare?” cu “Doctor!” e clar că trebuie să primească de Moș Nicolae un cadou personalizat, pentru medici. Ce fel de medici? Veterinari!
Noi am găsit un set tare drăguț care este o clinică veterinară în miniatură. Setul conține 11 accesorii, precum masa de tratament,  seringă sau termometru.
Prețul se ridică la 109 lei și jucăria poate fi cumpărată de aici.
Minge cu activitati

5 – Minge cu activități

Ai un bebel în casă și vrei ca Moșul să-i aducă ceva educativ? Scrie-i repede o scrisoare și spune-i de mingiuța aceasta viu colorată care ajută la dezvoltarea abilităților viitoare ale copilului.
În partea de sus are biluțe incluse, ce, odată cu mișcarea mingiuței, scot sunete și captează atenția celui mic. În plus, în interior are diverse forme colorate printre care și două mini mingi.
Costă 58 de lei și dacă vrei să-i spui Moșului de unde să o cumpere, spunei să intre pe UrbanKid.ro și să dea click aici.
Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 – 10 ani
Laptop Disney Cars
6 – Laptop Disney Cars
Al tău a crescut și îl vede pe tati care lucrează la laptop. Evident că vrea și el unul. Aici avem soluție – Laptop sub forma personajului Lightning Mcqueen din animația Cars, în limba română.
Nu e chiar ca un laptop de adulți, pentru că el are 30 de activități pentru a învața literele, numerele și cuvintele, jocuri distractive pentru a dezvolta memoria și abilitatea de a număra, animații deosebite și melodii de ascultat și de compus, tastatură alfanumerică, multe jocuri distractive. Și dacă vă făceați griji de accesorii, aflați că una dintre roți devine mouse.
Costă 213 lei și poate fi comandat aici.
Laptop Princess
7 – Laptop princess
Mai sus vă spuneam de laptop pentru băieței, dar și fetițele merită unul, nu? Laptopul este în limba română și producătorul ne promite că vocea din calculator este chiar a Cenușăresei. În loc de soft-uri complicate, cea mică va avea parte de 20 de activități pentru a învața literele, numerele și cuvintele.
Costă 169 de lei și poate fi cumpărat de aici.

Set Thomas Boulder Mountain
8 – Set Thomas Boulder Mountain
Ajunge trenulețul la munte sau îl împinge bolovanul înapoi? Aceasta o să fie prima întrebare a puștiului tău ce se va juca cu setul.
Setul include mai multe bucăți de șină care pot fi montate cum dorește copilul, un bolovan (de jucărie, normal), trenulețul Thomas cu vagon, 2 picioare pentru a suspenda șinele și… muntele.
Costă 179 de lei și poate fi cumpărat de aici.
Joc de Familie Jenga
9 – Joc de Familie Jenga
O jucărie nu doar pentru cei mici, ci și pentru părinți, pentru că este un joc dedicat întregii familia. Regulile jocului sunt simple, trebuie să scoți piese din turnuleț și să le pui deasupra dar trebuie să faci asta, astfel încât să nu se dărâme. Jucătorul care dărâmă piesele, pierde.
Jocul conține 54 de piese din lemn rezistent și costă 92 de lei. Poate fi cumpărat de aici.
Tomy Tableta de desen Thomas
10 – Tableta desen Tomy Tableta de desen Thomas
Al tău are talent la desen? Murdărește toată casa când vine vorba de acuarele și carioci? O tabletă de desen e soluția, vă spun eu!
Costă 130 de lei și poate fi cumpărată de aici.
Pentru cei mai mari de 10 ani
INTUITEXT

Și dacă ai voștri au peste 10 ani și vreți să le oferiți ceva și educativ, dar și distractiv nu avem cum să nu vă spunem despre soluțiile de eLearning de la INTUITEXT. În cazul în care nu știți de ele click repede, repede aici ca să afați, pentru că nu aveți idee ce pierdeți.

SURPRIZĂ: Cei care citesc UrbanKid.ro și vor să cumpere produse eLearning de la INTUITEXT au parte de o promoție specială: 10% discount la orice produs, indiferent de valoarea comenzii, doar dacă folosesc codul URBA-NK1Dla plasarea comenzii!

Cu soluțiile eLearning, cei mici vor iubi matematica, geografia, chimia, bilologia, ce mai… vor învăța de drag. Dacă nu mă credeți uitați-vă la filmulețul de mai jos să vedeți un demo:

Sursă foto principală: Jabe Mara/ Flickr.com