Mos Craciun la laptop
Ăla mic este mai tot timpul pe lângă calculator și se bucură mereu de o melodie nouă, un filmuleț amuzant cu micuți sau când intrați voi pe UrbanKid.ro :). Dacă nu i-a scris încă lui Moș Crăciun o poate face online.
Am căutat și noi modalități și am găsit nu mai puțin de 10 metode prin care puteți lua legătura cu Moșul.
1 – Îi puteți trimite un mail
Este extrem de ușor de trimis, iar Moș Crăciun va primi imediat mail-ul cu toate dorințele piticilor. Mail-ul are câteva “secțiuni” deci nu vă rămâne decât să umpleți spațiile libere.
2 – Un apel video prin Google Voice
După o sesiune scurtă de răspunsuri și întrebări prin care vă spuneți numele, vârsta, cadoul pe care vrea copilul să-l primească, puteți să sunați la un număr de telefon și să îi lăsați un mesaj direct Moșului.
3 – Videoclip personalizat
Această modalitate este preferata mea, pentru că, deși este nevoie de un cont, la final imaginile cu cei mici și numele lor sunt pe monitorul de control al lui Moș Crăciun, care verifică dacă  micuții au fost sau nu cuminți.
4 – Smilebox “Dear Santa”
Smilebox “Dear Santa” face din piciul vostru star-ul show-ului. Poți customiza clipul respectiv cu informațiile voastre personale. În plus, videoclipul poate fi trimis imediat bunicilor, unchilor sau altor rude care vor să-i vadă pe cei mici.
5 – Chestionar interactiv
Ești pe lista lui Moș Crăciun cu pitici cuminți? Dacă cei mici vor răspunde la 12 întrebări vor afla dacă se află pe listă sau nu. Serviciul este parolat, adică va trebui să te înregistrezi cu adresa de mail, dar odată ce ai făcut asta, poți verifica în orice moment vrei dacă al tău micuț a rămas sau nu pe lista cu pici cuminți.
6 – Video personalizat de la Moșu
De la Moș Crăciun special pentru toți copilașii cuminți! După ce vei răspunde la mai multe întrebări legate de cel mic, vei avea un clip personalizat în care vorbește Moș Crăciun.
7 – În vizită la Polul Nord
Afară e frig și activitățile indoor sunt cele mai căutate. Tocmai de aceea, un website cu tot felul de activități nostime de Sărbători, direct de la Polul Nord, este binevenit. Rețete pentru gustări delicioase, povești interactive, jocuri sau programe educaționale – toate vor fi pe placul celor mici.
8 – Îl găsim pe Moșu cu NORAD și Google
NORAD și Google ne ajută să-l găsim pe Moș Crăciun. Mai precis, putem afla xact care sunt punctele în care se oprește atunci când călătorește în Ajunul Crăciunului. Google ne arată pe hartă fix locul unde este Moșul și unde lasă cadouri. 🙂
9 – L-am prins în poză – cu aplicația iCaughtSanta
Dacă cineva răutăcios le-a spus celor mici că Moșu nu există, trebuie să îi facem să creadă în adevăr. Ne ajută o aplicație pentru iPhone. iCaughtSanta costă 0.99$ și îți permite să personalizezi fotografiile cu Moș Crăciun în prim plan.

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB
iPhone 4 – 32GB

10 – Vreau Moș Crăciun
Cine îl vrea pe Moșu acasă într-o seară de decembrie, trebuie să știe că el poate fi chemat oricând în București și în cazul în care condițiile de afară îi permite saniei să se deplaseze ușor, Moșul va veni și prin apropierea Bucureștiului.  Nu trebuie decât să îl chemați.
Mai multe detalii despre cum puteți lua legătura cu Moș Crăciun pe internet puteți citi pe Mashable.com.
Nouă ne-au plăcut toate modalitățile prin care îl putem contacta pe Moș Crăciun online. Vouă care vi se pare cea mai interesantă?
Sursă foto: joeystrawn.com.