Napati stefan cel mare
Vrem să ne îmbrăcăm copilul cu haine care să nu conţină pesticide, mai ales că pielea unui bebe este de 5 ori mai subţire şi mai sensibilă decât pielea unui adult, să-i cumpărăm încăltăminte fără crom, să-l îngrijim cu cosmetice fără parabeni şi să-i oferim mâncare care să nu conţină reziduuri de pesticide.
Aşadar, folosirea hainuţelor eco, hranei bio şi cosmeticelor organice sunt un must have în zilele noastre, dacă vrei să le dai şansa copiilor să crească fericiţi, sănătoşi şi inteligenţi.
Ce găsim în magazinul Napati
În magazinul Napati putem cumpăra hainuţe organice, încălţăminte ecologică, cosmetice pentru îngrijirea naturală, jucării eco – friendly şi mâncărică bio.
După ce am vizitat site-ul Napati.ro am fost şi la magazinul de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, numărul 15 care abia de s-a deschis pe 1 decembrie, anul acesta. Magazinul este spaţios, produsele sunt aşezate pe câteva rafturi, iar în mijloc se găseşte un spaţiu de joacă pentru copii. Vânzătoarea este prietenoasă şi o puteți întreba orice despre fiecare produs, pentru că le știe pe toate.

napati stefan cel mare


Hăinuţe organice
E bine de ştiut încă de la început că hăinuţele bio nu conţin pesticide, nu au la bază bumbac modificat genetic, nu conţin PVC şi nici formaldehida, înălbitori sau substanţe ignifuge. În plus, textilele organice protejează mediul şi sunt asociate cu calitatea.
Hăinuţele organice sunt împărţite pe categorii de vârstă, de la 0 -2 ani, 2 – 6 ani şi până la peste 6 ani. Materialele folosite sunt bumbac, bumbac organic, lână organică sau mătase. Poţi găsi hăinuţe de zi, de noapte sau de ocazii precum aniversari, naştere, botez sau Crăciun.
Body-urile şi pijămăluţele (0 -2 ani) au preţuri începând de la 29 lei până la 103 lei, rochiţele (0 -2 ani)  de la 50 la 166 lei şi scutecele lavabile 31 – 58 lei. Pantalonaşii şi colanţii ( 2 – 6 ani) pornesc de la 53 şi ajung până la 188 lei, dacă vrei unii din lână cu bretele.

Încălţămintea ecologică
Poţi alege încălţăminte din categoria “Învăţ să merg” cu preţuri între 125 şi 201 lei, încălţăminte pentru balet, grădiniţă şi şcoală între aceleaşi preţuri şi chiar şi mami îşi poate găsi de încălţat nişte pantofi cu talpă moale pentru mers prin casă la 201 lei.
Mi-au atras atenţia, şi cred că orice copil s-ar simţi tare bine, într-o pereche de ghetuţe Pololo din piele de miel (191 lei), ghetuțe ce au blăniţa pufoasă pe talpă şi sunt recomandate pentru interior (acasă, grădiniţă ori la sala de sport).
cosmetice bio copii
Îngrijire naturală
În ceea ce privesc cosmeticele bio, ai cam de toate în magazinul Napati, de la cosmetice de zi (uleiuri, creme, loţiuni), cosmetice bio pentru baie (şampoane, săpunuri şi geluri de dus), produse de curăţenie bio (pentru baie, bucătărie sau camera de joacă) şi până la produse bio pentru adulţi (de corp, de păr sau pentru îngrijirea intimă).
Imediat, m-am gândit la nepoţelul meu când am văzut crema cu gălbenele pentru iritaţii de scutec de la Weleda (31 lei), uleiul de masaj fără parfum de la Earth Friendly Baby (27 lei) şi setul cadou cu produse organice de îngrijire copii de la Bentley Organic (125 lei) cu gel de duş, şampon, săpun solid, ulei de masaj şi loţiune. Am pus mâna şi pe nucile de spălat care conţin saponina, un detergent natural antibacterian şi sunt folosite ca alternativă la detergenţii convenţionali de rufe care conţin tot felul de substanţe chimice. Un pachet cu set de 3 plicuri costă 7 lei şi poate fi folosit pentru 9 spălări.
Jucării eco-friendly
În Napati găseşti jucării moi (cauciuc natural sau bumbac) şi jucării de lemn. Aici se găseşte populara girafă Sophie (52 lei) din cauciuc natural care-i stimulează toate simţurile bebeluşului, dar şi nişte păpuşi adorabile de dormit (49 lei) din bumbac organic.
Nu uita să urmăreşti si blogul Napati, căci acolo pe lângă articolele folositoare pentru mămici se desfaşoară tot felul de concursuri cu produsele Napati.

Napati
Şoseaua Ştefan Cel Mare nr 15 (lângă circ)
Program: Luni – Vineri  12 – 20
Sâmbătă 10 – 15
Duminică Închis
www.napati.ro
E-mail: contact@napati.ro
Mobil: 0729.155.382, 0721.243.878
Fix: 021.367.31.37

Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

Sursă foto: Mihaela Gheață.
[nggallery id=87]