cadouri pentru femei
V-am povestit ieri că am aflat ce scrisori a primit Moș Crăciun și că noi știm ce își doresc cei mici de Crăciun. Tot ieri am promis și că vă vom spune și vouă ce vrea și mami/iubita/soția/prietena.
Cum ne ținem mereu de promisiuni, astăzi avem câteva recomandări de cadouri pentru “fetele mai mari” din viața bărbaților.
Poseta maro din piele naturala
1 – Poșetă din piele naturală
În cazul în care nu sunteți convinși, vă spunem noi că fetele au nevoie mereu de o geantă nouă. Mai ales mămicile au multe de luat cu ele atunci când pleacă de acasă, deci o gentuță nouă și frumoasă este mereu un cadou perfect. A găsit și Moș Crăciun câteva modele frumoase și ne-a spus și nouă de ele.
O poșetă din piele naturală, încăpătoare, care se încheie cu un fermoar și are încă două compatimente mici ce se închid cu câte o clapă. E destul de încăpătoare (are 34 de cm lungime și 9 cm lățime). Am găsit-o aici la 350 lei în trei culori: maro, negru și gri!
Plic gri din piele intoarsa
2 – Plic din piele întoarsă
Pentru că tot vorbeam mai sus de genți, trebuie să știți un lucru: niciodată nu există “prea multe” când este vorba de genți. Ne făcut cu ochiul un model elegant, pentru ocazii speciale. Se închide cu o capsă magnetică, este din piele naturală și are în interior un buzunar special pentru telefonul mobil. Sunt trei culori disponibile – gri, maro și un model cu piele de crocodil – costă 250 lei de aici.
Esarfa rosie Craciun
3 – Eșarfă roșie Crăciun
O eșarfă poate schimba o ținută! Țineți minte acest lucru și scrieți repede asta și pe lista de cadouri pentru Crăciun. Avem și modele care mai de care mai frumoase, deci mămicile sau iubitele vor avea cadou 2 în 1: util și frumos.
Modelul din poza de mai sus costă 39 de lei și e de găsit aici.
Fular pufos de iarna
4 – Fular pufos de iarnă
Dacă eșarfa de mai sus nu vă face cu ochiul există și fulare, care mai de care mai frumoase și pufoase, perfecte pentru orice plimbare pe frig sau pe ninsoare.
Sfat – încercați să găsiți o culoare neutră ca să se potrivească la orice îmbrăcăminte. Aveți încredere în noi cu modelul de aici, costă 139.99 lei.
Ghete negre de piele
5 – Ghete negre de piele
În cazul în care știți cât poartă la picior doamna sau domnișoara de lângă voi e ușor să găsiți ceva frumos de încălțat. Dacă nu știți, dați fuga până la intrare și uitați-vă! 🙂
Un cadou util niciodată nu strică, iar o pereche de ghete comode credem noi că ar fi primite cu mare bucurie. Unde mai pui că sunt și de piele și costă 320 lei. Serios, le găsiți aici.
Jacheta-bej-maro
6 – Jachetă bej-maro
“E frig, dar nu-mi pasă am o jachetă groasă”, hai că am făcut și o rimă! Tot ce este pufos, tricotat, în culori deschise și care mai ține și de cald e un cadou genial!
Jacheta o găsiți aici la 90 de lei.
Pulover cu guler lat
7 – Pulover cu guler lat
Vă spuneam mai sus că orice e pufos și călduros se potrivește ca și cadou! Da, dar trebuie să țineți cont și de faptul că în seara de 24 decembrie trebuie să se îmbrace și mămica în ceva special. Numai uitați-vă la puloverul acesta… eh? Așa’i că parcă este făcut pentru seara de dinainte de Crăciun?
Preț? 161.49 lei. De unde îl cumpărați? De aici.
Set bijuterii
8 – Set bijuterii
Era culmea să avem recomandări pentru doamne și domnișoare fără să existe măcar un set de bijuterii. Am găsit un set cu cercei, inel și lanț cu pandativ! Inelul este reglabil, așa că nu trebuie să vă îngrijorați că va fi prea mic sau prea mare pentru cea de lângă voi.
L-am găsit și la reducere, de la aproape 90 lei la 62,03, aici.
În speranța că doamnele și domnișoarele nu au fost la monitorul PC-ului în timp ce domnii au savurat fiecare recomandare, vă promitem că zilele viitoare vom povesti despre ce vor să găsească tăticii și iubiții sub bradul împodobit. 🙂
Sursă foto principală: marleneford/ Flickr.com.