tatici cadouri
În funcție de buget și, evident de cât de cuminți au fost tăticii anul acesta, merită și ei un cadou de care să se bucure în bocanci (că doar nu putem să spunem ghetuțe atunci când vedem că poartă de la 43 în sus 🙂 ).
După ce am făcut top cadouri pentru copii și top cadouri pentru mămici (sper că nu ați uitat și ați dat mămicilor link-ul pe mail taților) acum avem top 10 cadouri pentru tătici și… la final o surpriză.
Dacă au fost fooooaaarte cuminți și bugetul vă permite avem:
Mini Laptop Acer Aspire

1 – Mini Laptop Acer Aspire
Nu pot să cred că există un bărbat care să nu mai vrea un laptop. Dacă acesta este și mic, adică foarte ușor de cărat, cu atât mai bine. Vorba aia – stai la semafor ân centrul Bucureștiului și mai dai un mail sau te mai uiți să vezi o poză nouă cu cel mic.
Costă 1.092,98 RON și poate fi cumpărat de aici.
Media player Philips Muse
2 – Media player Philips Muse 32 GB Negru
Să cânte muzica… la maxim am spus! Dar să vină dintr-un gadget mic, așa cam cât un media player Philips Muse. Memoria să fie în schimb mare, că doar sunt multe melodii de ascultat. La doar 95 de grame și cu dimensiuni mici (110 x 55 x 8,9 mm) avem un player care costă 599 lei.
Poate fi cumpărat de aici.
eBook Reader DigiBook
3 – Serioux – eBook Reader DigiBook

Tătici care citesc mult? Dar dacă pleacă într-o călătorie de afaceri sau în vacanță de Sărbători? eReader-ul este soluția. Ușor, comod, simplu de folosit și cu muuulte cărți în el.
Costă 578 lei și poate fi cumpărat de aici.
Vă plac cadourile de mai sus, dar vă gândiți la ele pentru Moș Crăciun care are un buget ceva mai ridicat. Nu’i nicio problemă, pentru că avem și alte gadget-uri pentru tătici mai jos.
NOKIA - Casca Bluetooth BH-217 Black
4 – NOKIA – Casca Bluetooth BH-217 Black 1
Tati este la volan. Nu avem voie să vorbească la telefon, dar îl sună ala mic și nu-l lasă inima să nu răspundă. Ce face? Are nevoie de o cască bluetooh, nu?
Costă 149 lei, e de la Nokia si poate fi cumpărată de aici.
SAMSUNG - Car Kit Bluetooth HF100
5 – SAMSUNG – Car Kit Bluetooth HF100 169,00 Lei
Tot pentru tăticii cu mașină avem și un car kit bluetooth, în cazul în care casca de mai sus nu e chiar pe placul lor.
Costă 169 lei, un pic mai scump decât casca și poate fi comandat de aici.
Memorie FlashPen USB cu securitate biometrica
6- Memorie FlashPen USB cu securitate biometrică – 2Gb
O memorie FlashPen USB care are încorporat un cititor de amprente, similar cu cel întâlnit pe laptopurile din clasa superioară. Știm că pentru mămici nu sună prea interesant, dar credeți-mă pe cuvât că securitatea este importantă când vorbim de informațiile pe care tăticii le păstrează 🙂
Flash-ul costă 98 de lei, are 2GB memorie și poate fi comandat de aici.
VibeHolic
7 – VibeHolic
Muzică să fie, dar să o si simțim! Virabiile sunt elementul central și orice suprafață poate fi transformată într-un difuzor cu VibeHolic. Atașează-l (prin lipire) de orice obiect dorești si vei avea un sunet ce depinde de caracteristicile obiectului transformat în difuzor. Acest difuzor emite vibrații ce se propagă prin obiectul de care e lipit, generând unde sonore.
Un super gadget care poate fi un cadou perfect. Costă 129 lei și poate fi cumpărat de aici.

Cadouri sub 100 de lei? Avem unele interesante mai jos.
Robot Solar - Kit Educational
8 – Robot Solar – Kit Educațional “6 in 1”
Teoretic e o jucărie pentru copii, dar adulții fascinați de energiile alternative vor fi la fel de încântați. Robot Solar Kit  ia forma unui câine robot, barcă, mașină, moară de vânt, și două tipuri de avioane (în mișcare sau desktop).
Costă 59 lei și poate fi comandat de aici.
G-Cube - Casti iB-710BK
9 – G-Cube – Casti iB-710BK (Negru)
It is music to my ears! La propriu, pentru că vă prezentăm niște căști! Costă 56,92 lei și pot fi achiziționate de aici.

10 – Genius – Mouse Optic Navigator 380 (Argintiu)
Un șoricel, doi soricei… un mouse optic Genius mai bine 🙂
Costă 39.26 lei, pentru comenzi click aici.
Colia 5402
Pentru bunici – Colia S402
La final avem surpriză. V-am tot dat idei de cadouri, dar ce facem cu bunicii? De Sărbători îi sunăm mai des, mai ales dacă sunt departe și nu putem ajunge la ei.
Ne-am gândit și la asta și am găsit un telefon mobil pentru bunici. E dotat cu un ecran mare, o lanternă și are meniul în limba română. Unde mai pui că este și ieftin. Costă doar 198 lei, fără abonament sau alte obligații, poate fi cumpărat la acest preț de aici.
Sursă foto principală – JustRyan/ Flickr.com