cadouri pentru copii
Aveți încredere în noi, informațiile vin din surse sigure: chiar de la Polul Nord, de la căsuța poștală a Moșului. Nu ne-am dus până acolo să-i spargem cutia de scrisori, nici măcar nu am intrat în posesia scrisorilor de la cei mici, dar am vorbit direct cu Moșul și am aflat ce își doresc copiii. 🙂
Așadar, UrbanPărinți fiți atenți la lista de mai jos, pentru că prichindeii au fost cuminți tot anul și acum vor să primească cadouri multe și frumoase direct din sacul Moșului.

Pentru băieței

Kit de Constructie Toy Story 3 Buzz Lightyear

1 – Kit de Construcție Toy Story 3 Buzz Lightyear
Băiețeii de peste 4 ani spun că le-a plăcut mult Toy Story 3 și că ar vrea jucării care să fie fix ca personajele din film.
Kitul de contrucție conține 51 de piese pentru realizarea figurinei simpatice și autocolant pentru decorare. Mai are și un manual cu instrucțiuni, ca nu cumva să greșească cineva când este asamblată jucăria, iar iubitul personaj Buzz poate fi asamblat în diverse ipostaze, după placul celor mici
Noi am găsit pachetul aici și costă 64 de lei.
Kit de Constructie Toy Story 3 Woody
2- Kit de Construcție Toy Story 3 Woody
Alți băieței l-au iubit mai mult pe Woody din Toy Story. Nu vă faceți griji pentru că există kituri de construcție și cu el, kituri ce conțin 40 de piese pentru realizarea figurinei. Prețul este același, adică tot 64 de lei și poate fi achiziționat de aici.
Jucarie de plus Zhu Zhu Pui de hamster - Snickle Fritz
3 – Jucărie de pluș Zhu Zhu Pui de hamster – Snickle Fritz
Puii de hamster nu sunt jucării electronice, nu au fire de păr sau roți. Se mișcă datorită unei mingiuțe metalice care se află fix sub burtica lor.
Interesant este că fiecare jucărie are o personalitate proprie: jucăriile vorbesc în limba lor, se miscă rapid, ocolesc sau escaladează obstacolele.
Micile animăluțe costă 29.40 de lei și pot fi cumpărate de aici.
Telefon Mobil pentru copii
4 – Telefon mobil
Fiecare pici vrea telefonul mobil al mămicii sau cel al tatălui. Știm și noi că de cele mai multe ori telefonul este “proiectat” cu multă atenție pe gresie sau în castronelul cu mâncare, așa că avem alternativă. Moș Crăciun ne-a sfătuit să ne uităm la telefoanele mobile pentru copii, mai precis la modelul ce poate fi cumpărat de aici și costă 45.15 lei. Are un design realist, se poate deschide clapeta și pot fi ascultate mesaje trimise chiar de către Buzz din Toy Story, pot fi chemați în ajutor Space Rangerii  și se pot declanșa o mulțime de sunete sau lumini.
Avion Pasageri Lego
5 – Avion Pasageri Lego
„Avion, cu motor, ia-mă și pe mine… sub brad!” Cei mici se vor bucura și de un lego și de un avion cu ajutorul căruia să-și plimbe celelalte jucării din casă. Setul conține un avion, 3 minifigurine (pilotul, un călător, un instalator) și un camion.
Tot setul poate fi cumpărat de aici și costă 179 de lei.

Pentru fetițe

Jucarie de plus Zhu Zhu Pui de hamster - Butter Cheeks
1 – Jucărie de pluș Zhu Zhu Pui de hamster – Butter Cheeks
Și fetițele vor un hamster mic și pufos. Am înțeles de la Moș Crăciun că acesta ar fi modelul preferat de micuțe.
Amuzant și imprevizibil, comportându-se exact ca o jucărie adevărată, micuțul hamster abia așteaptă să fie în brațele unei fetițe iubitoare.
Prețul este de 29.40 de lei și poate fi cumpărat de aici.
Jucarie din lemn Im toy Tabla pentru cusut
2 – Tablă pentru cusut
Cine nu ar vrea sp se joace cu multe mărgele colorate? Unde mai pui și că fetițele vor avea o mini – croitorie la ele acasă. Copiii pot crea o mulțime de imagini care îi ajută apoi să își dezvolte imaginația.
Jucăria este recomandată copiilor de peste 3 ani, costă 101.99 lei și noi am găsit-o aici.
Casa de Marcat Barbie
3 – Casă de marcat Barbie
Cine vrea să învețe ușor și repede matematica are nevoie de o casă de marcat! Așa zice Barbie care vine în ajutorul fetițelor. Pachetul include: casă de marcat, microfon și cititor de bancnote, cititor de card, 4 monede Barbie, 6 bancnote Barbie,1 credit card Barbie, 1 card pentru discount, 14 carduri pentru accesorii (parfum, cookies, ochelari de soare, jucării).
Tot pachetul costă 181 lei și poate fi cumpărat de aici.
Masa de Frumusete Cu Lumini si Sunete
4 – Masă de frumusețe cu lumini și sunete
Oglindă, oglinjoară cine este cea mai frumoasă din țară?
Cele mici vor mereu să facă tot ce face mami, așadar au și ele nevoie de o măsuța de frumusețe. Măsuța de mai sus este dotată cu uscător de păr, perie, un scăunel roz și multe alte accesorii.
Prețul este de 251 lei și se găsește aici.
papusa Nancy Iarna
5 – Păpușă Nancy
Un top al cadourilor pentru fetițe nu putea să nu conțină și o păpușă. Nancy este cea mai frumoasă păpusă de la Famosa și vrea să devină cea mai bună prietenă a fetiței tale.  Este disponibilă în două variante, îmbrăcată în stiluri diferite: practică snowbordul sau patinajul.
Indiferent de modelul ales, costul este de 157 lei, redus de la 173 și poate fi cumpărată de aici.
Acum că am descoperit ce i-au scris copiii lui Moș Crăciun, mai rămâne să vedem ce “scrisorici” au trimis mami și tati. O să vă spunem ce își doresc ei zilele viitoare. 🙂
Sursă foto principală: OakleyOriginals/ Flickr.com.