cadouri 8 martie
În ideea “UrbanKid to the rescuuuue!” 🙂 și ca să nu stați cu teamă că nu vă veți bucura de o masă caldă câteva luni, din cauza faptului că ați ajuns acasă de 8 Martie fără cadou pe măsura importanței zile, avem recomandări! De data asta sunt numărate, nu pe degetele de la o mână, pentru că în total sunt 7. Ne-am gândit că 7 + un buchet de flori se fac 8 propuneri de 8 Martie, să fim în ton cu sărbătoarea.
1 – Geantă notebook
Femeile nu au nevoie de o geantă pentru laptop banală. Sau au nevoie și de una ieșită din comun. Chiar dacă se duce la serviciu sau vrea să ia laptopul cu ea în vacanță, geanta contează.
Ce ziceți de una roz bonbon pentru laptopurile cu diagolana de 15.4 inchi? Costă 113 lei și are o groază de compartimente unde se pot păstra cu sfințenie produse de machiaj, dar și gadgeturi fără de care iubita/soția/sora sau mama ta nu poate trăi.
Vezi mai multe poze cu geanta pentru laptop.
geanta-roz
2 – Flash Drive Prestigio Nand 8GB
Un fash cu atitudine! Unde mai pui că are și 8GB de memorie unde se pot păstra poze de familie, videoclipuri și câte și mai câte lucruri care nu se vor șterge niciodată nici din memoria stick-ului, nici din memoria familiei. Costă 109 lei.
Citește despre dimensiunile flash-ului.
stick-usb
3 – Aroma-terapie ultrasonic
Relaxare totală prin aroma-terapie, terapie prin lumină și terapie prin sunet! Un gadget special pentru acele seri când după o zi grea la job familia se reîntregește.
Produsul are integrat și un ceas cu ecran LCD și se oprește automat atunci când rămâne fără apă (pentru că totul funcționează cu apă). El poate fi setat de la distanță căci vine cu tot cu o telecomandă. Preț? 399 lei!
Citește despre tot ce poate să facă aparatul cu aroma-terapie.
aromaterapie-oregon
4 – iPod shuffle 2GB
Muzica face diferența! Diferența stării de spirit adică! Un iPod o poate încânta pe doamna sau domnișoara din viața ta atunci când face sport, când se duce la job ori când face cumpărături sau în acele momente în care vrea să se relaxeze și să nu se gândească, pentru câteva minute, la nimic, decât la versurile melodiei pe care o ascultă.
Costă 239.99 lei! Vezi toate detaliile iPod-ului de 2GB.
ipod-shuffle
5 – Aparat foto digital Nikon Coolpix S3100
După cum cred că ați putut observa toate lucrurile la care ne-am gândit noi că ar fi potrivite drept cadouri pentru doamne și domnișoare au culori vesele, pentru a le aduce aminte că sărbătorim începutul primăverii.
Aparatul foto nu cred că mai este necesar să vă povestesc de ce este util în orice moment. Cum de ce? Păi poze alăuia mic cine îi face și cu ce? Ar trebui să fiți pregătiți în orice clipă să imortalizați momentul. Costă 599 lei. Vă las cu specificațiile tehnice ale aparatului Nikon Coolpix S3100.
camera-nikon
6 – Netbook Lenovo IdeaPad S10-3
Cu un hard disk de 250 GB și un procesor Intel Atom N475 1.83GHz, “kilogramul de tehnologie” merită toți banii atunci când ne gândim la portabilitate. E mic, performant și nu în cele din urmă are un design genial (trebuie să luați în calcul și asta pentru că vorbim de gadgeturi pentru doamne)
Costă 1.649. Citește și despre alte specificații ale netbook-ului Lenovo IdeaPad S10-3.
netbook-lenovo-ideapad
7 – Ceas Rainbow Oregon Scientific RM901
Știți voi acele momente în care nimeni nu se poate trezi de dimineață? Suntem siguri că toată lumea a trecut dacă nu de foarte multe ori cel puțin o dată prin astfel de clipe. Dar dacă vă veți trezi pe ritmurile melodiei preferate? Așa-i că se schimbă total situația? Parcă dimineața este mai dulce cu o muzică bună. Tocmai d’asta avem ca ultim cadou de pe lista făcută de noi un ceas cu MP3. Costă 149 lei. Vezi care sunt dimensiunile ceasului și alte funcții ale produslui.
ceas-oregon
Voi ce cadou le faceți doamnelor sau domnișoarelor din viața voastră? V-am inspirat ori ba? 😛

Sursă foto principală: ToOb/ Flickr.com.