parc indoor
Vestea bună este că nu e vorba de nicio glumă, ci de un parc indoor în toată regula. Vestea proastă este că nu e la noi în țară, ci în New York. 🙁
Până să spunem toți în cor “Vreeeeem și nooooi!!!” să vă povestesc câte ceva despre parc, așa, ca să ne dorim și mai mult unul la fel.
Între patru pereți, există copaci, iarbă, frunze uscate pe jos, băncuțe, perne pe care se poate odihni oricine care “a obosit de atâta mers prin parc” și chiar și un mini lac. Deja îmi imaginez cum intră oamenii plini de zăpadă, cu haine groase și zgribuliți de frig în casa care a devenit parc și se gândesc la soare și la cât de frumos e să te plimbi prin natură. Mai frumos este faptul că după ce se gândesc ei la toate acestea deschid ochii și se află chiar în mijlocul peisajului pe care și l-au imaginat.
parc indoor
Nu mai spun despre evenimentele pentru copii și despre târgurile care s-au ținut în parcul indoor… Da, este un parc artificial și știu: noi toți vrem lucruri naturale, dar atunci când nu ai altă alternativă, parcul acesta pare un adevărat vis, iar vremea de afară un coșmar…
Visând cu ochii deschiși, un pic ofticată și cu speranța că în curând voi anunța deschiderea unui astfel de parc și la noi, vă las cu galeria foto de pe Flickr.com a parcului indoor pentru a vă face și pe voi să visați.
Întrebare retorică: ați vrea un astfel de parc și la noi? 😛