Noi sărbătorim iubirea în fiecare zi, nu de alta dar chiar nu credem că sunt doar două zile pe an în care ar trebui să ne gândim la dragoste, respectiv 14 și 24 februarie, în functie dacă dorim să ne luăm după sărbătoarea „importată” sau cea tradițională. Cu toate acestea, credem că luna februarie este minunată pentru cadouri destinate celor dragi, doar avem motive, nu?
Am scormonit așadar magazinele online și am căutat cadouri faine la reducere pentru jumătatea voastră și copii.
Propun să începem cu idei pentru tătici, pentru că ei sunt de obicei în ceață atunci când vine vorba despre cadouri inedite.

Bijuterii elegante, la preț redus 

O bijuterie este întotdeauna un cadou minunat, numai că trebuie să aveți grijă ca aceasta să fie simplă și elegantă, cu alte cuvinte să vă feriți de cele pe care nici voi nu le “înțelegiți” prea mult.
La TinaR sunt reduceri de până la 40% la bijuterii, mie mi-au plăcut cerceii Flower Sisi cu Swarovski. Costă doar 180 de lei, preț redus de la 300 de lei și puteți fi convinși că efectul este pe măsura cristalelor.

Gențile nu sunt niciodată suficiente 

Dacă v-ați uitat prin dulapul cu genți veți vedea că sunt multe, dar că niciodată nu sunt suficiente. Puteți da voi o mână de ajutor, mai ales că acum sunt la ofertă.
Tot la TinaR le-am descoperit cu reduceri de până la 70%. Unele sunt colorate și haioase, altele mai serioase, pentru a se potrivi oricărei doamne și domnișoare.
Mi-au picat ochii pe o geantă verde, pe care o putem cumpăra zilele acestea cu 89 de lei, nu 179 cât costă la preț întreg.

Lenjerie sexy 

Eh, și dacă vreți să cumpărați un cadou pentru doamnele voastre, dar de care să vă bucurați voi atunci aruncați un ochi pe lenjeria sexy.

Aparat Foto D-SLR NIKON D3200 

Doamnelor, nu am uitat nici domnii atunci când vine vorba despre cadouri, tocmai de aceea noi propunem să vă uitați cu atenție la un aparat foto care o să vă vină în ajutor atunci când vreți să vă completați albumul de familie.
Reducerea este de 33%, mai exact plătim doar 1.999 lei în loc de 2.999 lei.

Jucării fără număr 

Evident că nici copiii nu sunt uitați, i-am lăsat la finalul articolului pentru că sunt sigură că ei primesc cadouri cel mai des 😀
La Elefant.ro seturile de construcție Lego și Lego Duplo sunt la oferte mari și da, aveți și voi adulții voie să vă jucați cu ele.

Sursă foto principală: Shkumbin/ Flickr.com.