jucarii ecologice
Am descoperit mai multe jucării frumoase și ecologice pentru copii. Nu puteam să nu vi le arăt și vouă, mai ales că multe sunt educative, toate fiind din lemn.
1 – Accesorii bucătărie
Ustensile în miniatură pentru fetițele care vor să își ajute mama în bucătărie și pentru băiețeii care se visează bucătari.
O bucătărie super echipată cu 28 de piese, toate din lemn de arbore de cauciuc, unde bucatele vor fi cu mult mai gustoase, din simplul fapt că sunt făcute de copilul sau copiii voștri.
Tot setul cu ustensile costă 47 lei. Dacă vreți să le vedeți mai îndeaproape le găsiți la Napati.
accesorii bucatarie
2 – Accesorii pentru menaj
Am început cu un set pentru bucătărie și continuăm cu altul pentru menaj. V-ați imaginat vreodată că există o mașină de spălat și un aspirator din lemn? Dar mașină de spălat vase tot din lemn? Curățenie lună să fie peste tot! Și o să fie, mai puțin în locul de joacă al copiilor, unde mai mereu este dezastru, dar setul pentru menaj o să rezolve ca prin minune și această problemă (poate cu ajutorul lui le veți explica celor mici cât de important este să păstreze ordinea). 😛
Accesoriile pentru menaj costă toate 71 lei. Vezi ce conține exact tot setul.
accesorii pentru menaj
3 – Cactus în echilibru
Fiecare jucător o să încerce să adauge câte o piesă la cactus, fără ca acesta să pice. Cel care a pus ultima jucărie și cactusul a picat pierde.
Puteți să încercați și invers: cactusul să fie format, iar cei care joacă să încerce să scoată piesele fără să-l dărâme.
Citește toate regulile jocului! Cactusul „dezechilibrat” din lemn costă 85 lei.
Cactus in echilibru - joc
4 – Buburuze în echilibru
Pe ideea de mai sus este și acest joc. Diferențele sunt însă destul de multe: frunzele cactusului sunt acum 18 buburuze de 3 dimensiuni și avem și un zar. Cum arată zarul, așa trebuie să aranjeze  buburuzele jucătorul. Dacă ele pică sunt luate de cel care a făcut ultima mișcare. Câștigătorul este cel care rămâne primul fără nicio buburuză!
Un joc care îi încurajează pe cei mici să se concentreze, el costă 85 lei. Citește mai multe despre joc.
Buburuze in echilibru - joc
5 – Arca lui Noe
Noe cu soția lui și cu 12 perechi de animale! Asta conține setul Arca lui Noe, joc cu ajutorul căruia cei mici vor învăța imediat numele fiecărui animal și vor afla și despre Noe.
Cu tot cu vapor, setul costă 150 lei. Vezi care sunt toate animalele pe care Noe le-a luat cu el.
Arca lui Noe
6 – Banjo
Muzician se face când o să fie mare! Primul pas este să aibă un instrument muzical la care să învețe care sunt notele și, de ce nu, să învețe să și cânte la el.
Banjo este și el tot din lemn de arbore de cauciuc, iar culorile sunt netoxice, obținute din produse naturale.
Instrumentul muzical costă 94 lei. Află cum te poți juca cu un banjo.
Banjo
7 – Baza cu forme geometrice 3D
Cel mic nu a învățat încă toate formele? Dar culorile? O să le învețe cât ai zice… “bază cu forme geometrice”!
Cu 16 forme de culori și înălțimi diferite, baza cu forme asigură îmbinarea perfectă a tuturor. Jucăriile se îmbină cu adezivi fără formaldehide, deci care nu emanã compuși organici volatili nocivi pentru sãnãtatea copilului.
Tot setul costă 71 lei. Citește mai multe despre baza cu forme geometrice.
Baza cu forme geometrice 3D
Voi aveți în casă jucării ecologice?
Sursă foro principală: prettydramer.workshop/ Flickr.com.