trandafiri in forma de inima
Dragi mămici, textul de mai jos nu este pentru voi. Vă rugăm așadar să ne credeți pe cuvânt și să dați click pe link-urile din dreapta ecranului, pentru că acest text este unul cu dedicație specială pentru tătici. 😀
Așadar, dragii noștri, acum că am rămas doar între noi, vă întrebăm: ce le-ați luat cadou mămicilor de Sfântul Valentin?
Chiar dacă ați decis să celebrați doar varianta românească a sărbătorii, chiar dacă ați sărbătorit și de Sfântul Valentin, un singur lucru este clar: e musai să aveți pregătit un cadou frumos și pentru Dragobete!
Da, da, chiar dacă ea spune că nu este nevoie, că nu-i plac cadourile, că nu vrea să vă lase fără banii de apă plată în ziua respectivă! În fapt, noi toate vrem să primim cadouri mărunte de la voi! O floare, o bomboană, un pix… orice! Cadou să fie! De ce? Păi e simplu: așa ne arătați că atunci când ați cumpărat respectivul lucru v-ați gândit doar la noi!
Sfat – Florile aduc fericirea! Ce poate să fie mai romantic decât un buchet de flori cu un mesaj în el? Mesaj personalizat, iar buchetul adus de cineva la ușa, pe nepregătite. Cu alte cuvinte, lăsați să se înțeleagă că anul acesta de Dragobete nu-i veți lua nimic, dar atunci când ea nu este lângă voi sau când aveți 5 min. libere la birou, faceți o comandă la Floria.ro pentru un buchet frumos de trandafiri… sau poate lalele, iriși, frezii, crizanteme sau orhidee? Care sunt florile ei preferate? Ei, alea să fie atunci și cele comandate de la Floria.
Unde mai pui că sunt și reduceri speciale pentru cei care iubesc! Și în plus, dacă vă grăbiți și comandați astăzi și mâine, dar doar astăzi și mâine, aveți și 13% reducere la buchetele pentru sărbătorile iubirii, dacă veți introduce cuvântul “DRAG” atunci când lansați comanda.
Dacă nu reușiți să comandați cu reducere nu vă supărați, sunt buchete superbe de flori pentru toate buzunarele, trandafirii costă de la 99 de lei, până la aproape 800, așa că paleta din care trebuei să alegeți este mai mult decât bogată.
dragobete
Care sunt florile preferate ale soției sau iubitei?