Medsana LadyCare
Pentru ca Martie este Luna Femeii, si Medsana este alaturi de tine in aceasta luna speciala si ti-a pregatit “Medsana LadyCare”, un pachet de servicii medicale cu 40% reducere fata de tarifele obisnuite.
Cu acest pachet iti poti verifica rapid starea de sanatate, ca sa nu iti faci griji ca o problema medicala ar putea sa iti intunece zilele senine de primavara.
Serviciile medicale incluse in pachetul LadyCare sunt servicii specializate, destinate sanatatii femeii, un pachet exclusiv si complex la cele mai avantajoase preturi.
Oferta este disponibila in doua variante:
•           Medsana LadyCare pentru femei pâna la 40 de ani, care include multiple examinari ginecologice (consult ginecologic,  test PAP, ecografie sân bilateral, analize de laborator, interpretare rezultate si eliberare raport medical de evaluare a starii de sanatate si o serie de alte examinari specifice)
•           Medsana Lady Care+ pentru femei peste 40 de ani care ofera in plus o mamografie bilaterala si un set de analize hormonale.
Accesarea serviciilor medicale incluse in pachetul “Medsana LadyCare” se face cu programare prealabila la numarul de telefon dedicat 0733.337.888.
Tot in luna martie, pentru toate serviciile medicale neincluse in pachetul “Medsana LadyCare” si efectuate in centrele Medsana din Bucuresti si Ploiesti,  primesti o reducere de 10% fata de lista de tarife obisnuite.
Mai multe informatii poti obtine de la oricare dintre sediile Medsana din Bucuresti si Ploiesti, de pe www.medsana.ro si pe http://www.facebook.com/MedsanaRomania.
Despre Medsana:
Deschizator de drumuri pe piaţa autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in România conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucureşti: Primaverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploieşti şi doua laboratoare de analize (in Bucureşti şi Ploieşti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise şi rapide.
Medsana ofera consultanţa medicala in peste 30 de specialitaţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectueaza o gama ampla de teste genetice şi moleculare.