Televizorul nu este bun pentru copii! Clar! Dar, așa cum să spuneam și când am vorbit despre desenele animate Pocoyo, există momente în care pur și simplu vrei o pauză, o pauză mică, de 5 minute, te-ai mulțumi și cu 4 minute și câteva secunde, numai să existe! Eh, pentru toate aceste momente există un desen animat bun pentru toți copiii, indiferent de vârsta lor și acel desen se numește simplu = Piki!
desene animate Piki
Nu ne întrebați exact ce se petrece acolo, pentru că nici noi nu ne dăm seama, desenele sunt în slovenă, deci nu înțelegem o iotă. 😀 Știm în schimb că Piki este un desen animat cuminte, fără violență, care chiar educă picii cu privire la anumite lucruri.


Noi nu am auzit de Piki până acum decât de pe YouTube, dar vă putem garanta că cei mici vor fi extrem de ocupați odată ce videoclipul s-a încărcat și a început desenul! Încercați și voi și ne spuneți după, da?
UrbanKid.ro a fost tare încântat de noile desene animate descoperite și se bucură de ele cu… măsură! Așa cum e bine atunci vând vorbim de televizor.
Voi ce desene animate cuminți mai știți?