[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]top desene animate
[dt_highlight color=”yellow”]UPDATE: Acest articol este unul dintre cele mai citite 10 articole de pe UrbanKid.ro din 2013. Vezi TOP aici.[/dt_highlight] Se știe că toți kinderii iubesc să se uite la două lucruri la TV – reclame și desene animate. Dacă reclamele nu putem să le controlăm și să-i ferim de violență sau de imagini mai puțin plăcute, la desene animate putem.
Și de ce să nu apelăm la desenele animate care ne-au plăcut și nouă în copilărie? Eu zic că tot vechile desene sunt mai frumoase decât cele de acum și sunt convinsă că n-am să renunț la ele nici când o să fiu bunică.
Așa că am întocmit un top cu 5 desene animate care mi-au plăcut cel mai mult. Sunt curioasă dacă sunt aceleași cu ale voastre și aștept alte propuneri, adăugări…
mickey mouse
1 – Mikey Mouse
Este el bătrân, personajul are peste 80 de ani, dar este cel mai drăguț și jovial personaj de desen animat pe care îl știu.

2 – Bugs Bunny
„What’s up, doc? Got any carrots?” cine spune că nu știe fraza asta sunt convinsă că minte. Se pare că Bugs va veni pe ecranele din cinema și în varianta 3D.
Eu nu voi lipsi de la filmul 3D și sunt convinsă că nici voi nu veți sta pe gânduri când va veni vorba de stat la coadă pentru bilete.
tom si jerry
3 – Tom si Jerry
De Tom și de Jerry mi-a părut cel mai rău atunci când m-am uitat la Cartoon Networks și am văzut că desenele animate au subtitrări în română. Noroc că am aflat la fel de repede că pot vorbi cu operatorul de cablu să mi le lase în engleză. Poantele nu au același farmec în română. În plus, trebuie să recunosc că primii mei pași pentru a învăța engleza au fost cu ajutorul șoricelului și pisoiului.
donald duck
4 – Donald Duck
Nu am să uit niciodată măcănitul lui inconfundabil. Știați că personajul a fost creat pe 13 martie și se spune că de aici i se trage ghinionul de care are parte în toate episoadele?
familia flinstone
5 – Familia Flintstone
Yabadabado! Trăiau ei în „Epoca de piatră” dar noi ne simțean extrem de confortabili pe canapea sau pe fotoliu când ne uitam la ele.
Top-ul de mai sus nu este doar pentru a vă aduce aminte de trecut și de desenele animate fără violență, cu personaje creionate frumos, ci și pentru a vă întreba dacă picii voștri s-au uitat până acum la “desenele animate de pe vremea noastră”? Dacă da, care le-au plăcut mai mult?
[dt_highlight color=”yellow”]UPDATE: Acest articol este unul dintre cele mai citite 10 articole de pe UrbanKid.ro din 2013. Vezi TOP aici.[/dt_highlight][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_posts_slider type=”flexslider_fade” interval=”0″ slides_content=”teaser” slides_title=”1″ link=”link_post” order=”DESC” count=”1″ posttypes=”post” thumb_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]