bebe tv
Știți cu siguranță momentele în care cei mici sunt pur și simplu acaparați de televizor și de desenele animate din programul TV.
Ce faceți însă atunci când se termină și începe un film sau programul de știri?
Nu-i așa că v-ați interesat de multe ori de un program TV cu muuuulte desene animate? Desene animate fără violență și cu ajutorul cărora copiii să poată învăța câte ceva. Și asta nu doar pentru cei mici, pentru că noi știm că și voi vă bucurați de desene la fel de mult ca picii voștri!
Nu trebuie să intrați în panică și să vă gândiți că nu există și astfel de programe la operatorii de cablu TV. Nu trebuie nici măcar să vă duceți fuguța până la magazinul de închiriat casete. Aveți nevoie doar de un abonament la UPC și să menționați că aveți un bebe în casă. De restul se ocupă băieții de la UPC, pentru că sunt convinsă că atunci când vor auzi că aveți un pici, se vor gândi clar la pachetul pentru familii cu un total 94 de canale.
bebe tv
Spun “pachet” pentru că el conține… nu mai puțin de 7 canale de desene animate, adică Minimax/ Animax, Cartoon Network, Disney Channel, Boomerang, Nickelodeon, Jim Jam și Bebe TV. Am lăsat la urmă Bebe TV pentru că este unul dintre canalele cele mai dragi mie. Desene animate cuminți, fără violență, așa, speciale pentru bebeii voștri, mai ales pentru cei care au între 6 și 36 de luni și cu episoade care de multe ori au între 1 minut și 4 minute.
Tot pachetul TV Digital Familia costă 35 de lei pe lună, fără TVA. O nimica toată dacă mă gândesc cât costă o casetă cu desene animate luată de la magazinul de închiriat casete. Dacă mai pun și că așa TV-ul poate să meargă non stop, iar cei mici să fie fascinați de desenele de pe mai mult de 7 canale diferite, deja am impresia că, vorba reclamei, “mai avea puțin să fie gratis”.
Pentru mai multe detalii despre TV Digital Familia și pentru a-l achiziționa, site-ul UPC vă stă la dispoziție zi și noapte – click aici.
Avem și video de prezentare Bebe TV mai jos: