Se apropie aniversarea unei persoane dragi din viața ta? Dacă vrei să marchezi acest moment special cu un cadou impresionant, ar fi bine să te gândești la pasiunile acelei persoane și la lucrurile care o inspiră. Un cadou cu personalitate va fi întotdeauna mult mai apreciat, decât un dar scump, dar fără valoare emoțională. Așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva sfaturi și sugestii, care s-ar putea să îți fie de folos!

Un tablou personalizat

Dacă vrei să le oferi prietenilor tăi un cadou cu adevărat special, fie că este vorba de ziua de naștere sau de aniversarea căsniciei lor, poți opta pentru un tablou personalizat. Acum există o mulțime de modele deosebite, în variantă 3D, cu modele abstracte, fiind realizate cu sclipici, praf de pușcă, ceară sau culori neon. Încearcă să optezi pentru un tablou care să aibă un impact emoțional și care să reprezinte ceva special pentru persoana care îl va primi. Gândește-te la hobby-urile acelei persoane, la țările pe care le-a vizitat sau la filmele ei preferate, iar apoi alege tabloul care crezi că i-ar reflecta cel mai bine personalitatea.

O vacanță sau un city-break

Cu un buget generos, poți surprinde pe oricine cu o vacanță de vis  sau cu un citybreak minunat, de weekend. Un astfel de cadou chiar are personalitate, iar dacă alegi o destinație la care prietenii tăi visau de mult timp, atunci emoția va fi și mai mare. Dacă știi că obișnuiesc să comande mâncare cu specific italian, poate că îi poți surprinde cu bilete la Roma sau Veneția. Iar dacă sunt pasionați de artă, un bilet către Paris este cea mai bună idee. De asemenea, poți lua în calcul și un citybreak în România, alegând o pensiune frumoasă la munte, unde prietenii tăi s-ar putea relaxa în voie.

Un album de colecție

Adună toate amintirile frumoase într-un album de colecție. Peste ani, aceste fotografii vor avea o valoare inestimabilă, din punct de vedere emoțional. Așa că oricine s-ar bucura să aibă acasă un astfel de cadou special. Tocmai de aceea, poți căuta un album cu un model vintage, sau unul cu model minimalist, pe care îl poți umple cu tot felul de fotografii. Acum, cu ajutorul rețelelor de socializare poți avea acces foarte ușor la fotografiile prietenilor tăi, așa că poți salva de acolo cele mai frumoase amintiri, și le poți imprima la un sediu special care se ocupă cu developarea fotografiilor.

Discuri de vinil

Dacă ai prieteni pasionați de muzică și care au acasă și un pick-up, atunci nu ar trebui să stai pe gânduri, pentru că deja ai găsit cadoul perfect – o colecție de vinuri. Dacă le place jazz-ul, alege un disc vintage cu Frank Sinatra sau Ella Fitzgerald, iar dacă adoră muzica rock, poate că un vinil cu Metallica ar fi o idee genială. Poți chiar opta pentru un vinil cu muzică clasică, alege o simfonie celebră sau coloana sonoră a unui film consacrat.

Perne personalizate

Chiar și decorațiunile pentru casă pot fi un cadou cu personalitate, mai ales dacă sunt alese cu atenție. Dacă știi că prietenii tăi au o canapea mare în living, poți să le oferi în dar un set de perne personalizate. Există o mulțime de variante inedite în care poți personaliza o pernă, așa că poți alege să imprimi o fotografie, un mesaj emoționant sau un text amuzant, în funcție de relația pe care o ai cu prietenii tăi. Acum găsești perne personalizate la preț avantajos pe InPride.ro, unde ai la dispoziție o gamă variată de modele și idei.

Așadar, cu puțină creativitate, poți găsi foarte ușor un cadou special cu personalitate. Gândește-te bine la hobby-urile prietenilor tăi și la lucrurile frumoase pe care le știi despre ei. Astfel, îți va fi mult mai ușor să găsești un cadou inedit pentru cei dragi, care să le aducă mereu aminte de tine.