carte personalizata copii
În luna decembre părinţii aleargă din magazin în magazin pentru a găsi cadoul potrivit pentru copilul lor. Pe lângă jucăria mult dorită sau jocul mult visat tot mai multe firme pun la bătaie cadouri personalizate pentru copii, iar printre obiectele cele mai populare se numără CD-urile cu muzică cu numele copilului şi cărţile în care copilul este personajul principal.
CD-uri cu muzică personalizată cu numele copilului
Probabil ca dacă i-ai oferi unui copil un CD cu muzica nu va fi prea încântat, dar dacă îi pui nişte cântece în care copilul îşi poate auzi numele, vei vedea un zâmbet pe chipul lui. Pe lângă clasicul “La mulţi ani!”, pe CD mai exista încă 7 melodii cu versuri legate de activităţile copiilor. Numele copilului se aude de peste 100 de ori în melodie, iar personalizarea CD-ului este făcută şi pe coperta albumului.
Cei de la My Song au o listă cu 500 de nume dintre care poţi alege, iar pe site există o lista cu 78 dintre cele mai populare nume româneşti. Acest fel de CD-uri care-ţi fac copilul vedetă pot fi achiziţionate de pe www.mysong.ro cu 34.90 lei.
Am cumpărat şi eu un astfel de CD pentru nepoţelul meu şi l-am folosit la botez. Deşi cel mic nu a avut o reacţie specială, părinţii veniţi la botez au fost încântaţi de idee.
cd personalizat copil
Carte de poveşti în care copilul este personajul principal
Cum ar fi ca urban kid-ul tău să-şi deschidă cadoul care consta într-o carte, carte pe care nu o găseşte în librarii, tocmai pentru ca acea carte este una în care personajul principal este chiar el, iar povestea din carte este una în care se povesteşte despre cele mai frumoase locuri şi întâmplari, dragi copilului.
Cartea conţine şi ilustraţii desenate la indicaţiile părinţilor. Cartea este format A4, are 10 pagini şi este handmade şi poţi alege dacă să fie din hartie, material textil sau personalizată. O astfel de carte poate fi comanda de pe www.whiterabbit.ro la preţul de 460 lei.
Există multe fime care iţi propun tot felul de cărţi personalizate pentru copii, iar aşa ca pentru perioada sărbătorilor propunerile sunt Povestea lui Moş Nicolae sau Salvează-l pe Moş Crăciun, cărţi cu preţuri până în 30 lei.

Voi ce părere aveţi despre acest fel de cadouri?

Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani