Tema: compunere de dragoste pentru o fata pe care o iubesti

Introducere: cred ca dragostea e ceva foarte personal. Atunci cand ii scrii persoanei iubite, cred ca e important sa folosesti propriile tale cuvinte, astfel incat iubita ta sa primeasca ceva care vine din tine si te reprezinta, nu expresiile unui strain.

Asadar, puiul de compunere va fi un set de intrebari care sa te ajute sa-ti pui singur dragostea in cuvinte pentru iubita ta 🙂

Pui de compunere
1. Daca iubita ta ar fi un loc, ce loc ar fi? De ce – ce anume din infatisarea sau felul ei de a se purta iti inspira acel loc? Ce simti pentru acel loc / cum crezi ca te-ai simti in acel loc?
2. Daca iubita ta ar fi un fruct, ce fruct ar fi? De ce – ce anume din infatisarea sau felul ei de a se purta iti inspira acel fruct? Ce simti pentru acel fruct / ce-ti inspira, ce-ti place la el?
3. Cum ar arata lumea ta fara ea? Cum crezi ca ti-ar trece zilele, cum te-ai simti, ce ai face, daca ea nu ar fi in viata ta/ nu ar fi iubita ta?
4. Ce-ti place cel mai mult la ea fizic? Inchide putin ochii si gandeste-te la acel lucru (ochii, parul, silueta…) si vezi ce-ti inspira, la ce te face sa te gandesti, cu ce altceva l-ai putea compara? Cum te simti cand o vezi?
5. Ce-ti place cel mai mult la felul ei de a fi? Inchide iar ochii si gandeste-te la cum o vezi ca se poarta cand e cu tine (e tandra, e glumeata, e atenta, e gingasa…) si scrie despre cum te face pe tine sa te simti cand ea e asa…
6. Daca ai putea sa-i oferi orice cadou pe lume, ce i-ai oferi? (plimbari in locuri exotice, nestemate, luna de pe cer… orice!). Descrie cum i-ai face acest cadou (in ce loc, cum l-ai ambala, cum ai face gestul de a-l oferi).

Gandeste-te la toate astea, eventual scrie intai raspunsurile pe scurt pe o ciorna si scrie apoi mai elaborat, pe curat.

Daca vei scrie relaxat si din suflet, ii va placea cu siguranta! 🙂

Spor la scris!